• Εγγραφή

 

ΑΝΑΖΗΤΑΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ " Εισαγωγή στη Πληροφορική " ΑΝΑΖΗΤΑΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ   " Εισαγωγή στη Πληροφορική "

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΑΝΑΖΗΤΑΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ   " Εισαγωγή στη Πληροφορική "

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Πληροφορίες συναλλαγής
Κατόπιν επικοινωνίας.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Όταν η τεχνολογία της Πληροφορικής μπαίνει στην ζωή μας…

Σήμερα ζούμε σε ένα ψηφιακό κόσμο, όπου η τεχνολογία εμπλέκεται πλήρως παρεμβαίνει στην καθημερινότητά μας. Από τα αυτοκίνητα ως τις οικιακές συσκευές, από τα κινητά τηλέφωνα ως τις τηλεοράσεις και από τους χώρους εργασίας ως τις τάξεις διδασκαλίας, η τεχνολογία των υπολογιστών βρίσκεται παντού γύρω μας. Αυτός ο πανίσχυρος συνδυασμός υπολογιστών, ψηφιακών επικοινωνιών και ψηφιακής ψυχαγωγίας έχει ήδη μεταμορφώσει τις ζωές μας και θα συνεχίσει με ταχείς και ριζοσπαστικούς ρυθμούς να μεταβάλλει τον κόσμο μας.Πλήρως ανανεωμένη, η Δέκατη Έκδοση του βιβλίου Εισαγωγή στην Πληροφορική, περιγράφει όλα όσα είναι απαραίτητα, προκειμένου να κατανοήσετε την τεχνολογία της πληροφορικής και να μπορείτε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις εξελίξεις και τις αλλαγές που επιφυλάσσει το μέλλον. Για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός, οι υπολογιστές και η τεχνολογία της πληροφορικής εξερευνώνται σε τρία επίπεδα:

Επεξηγήσεις – Εξηγεί με σαφήνεια τι είναι, τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει ένας υπολογιστής και αναλύει τα βασικά στοιχεία της τεχνολογίας της πληροφορικής, από τα ψηφιακά μέσα έως το Internet και ακόμη περισσότερα.

Εφαρμογές – Παρουσιάζει πώς οι υπολογιστές και τα δίκτυα χρησιμοποιούνται και θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον ως πρακτικά εργαλεία για την επίλυση πλήθους προβλημάτων.
Επιπτώσεις – Εξετάζει τον αντίκτυπο των υπολογιστών στον άνθρωπο, εκθέτοντας τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία της πληροφορικής επηρεάζει τις ζωές μας, τον κόσμο και το μέλλον μας.
Το βιβλίο Εισαγωγή στην Πληροφορική Δέκατη Έκδοση δεν αρκείται στην απλή περιγραφή των τελευταίων εξελίξεων στην τεχνολογία. Εξηγεί τα πολλαπλά οφέλη που αποκομίζουμε και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε, όταν η τεχνολογία της πληροφορικής εισέλθει στις ζωές μας.
Γενικά Θέματα
Εισαγωγή στην Τεχνολογία Πληροφοριακών Συστημάτων
Γενικά Θέματα
Εισαγωγή στη Πληροφορική, 9η Έκδοση
Γενικά Θέματα
Διαχείριση Έργων Πληροφορικής 2η Εκδ.
Γενικά (Λειτουργικά)
Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης
Γενικά Θέματα
Εγχειρίδιο της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών, 11η Εκδ.

Books by:NickEvoia

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 22770 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up