• Εγγραφή

 

ΑΝΑΖΗΤΑΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΛΕΞΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΩΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ (ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΕ 210 ΕΙΚΟΝΕΣ) "  ΑΝΑΖΗΤΑΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ   "ΛΕΞΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΩΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ (ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΕ 210 ΕΙΚΟΝΕΣ) "

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
 ΑΝΑΖΗΤΑΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ   "ΛΕΞΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΩΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ (ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΕ 210 ΕΙΚΟΝΕΣ) "

Βιβλίο

Συγγραφέας
Πληροφορίες συναλλαγής
Κατόπιν επικοινωνίας.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Η συμβολική σκέψη φαίνεται να είναι σύμφυτη στο ανθρώπινο όν, από την αρχή της ιστορίας του. Προηγείται ίσως της γλώσσας και της λογικής, όπως την γνωρίζουμε σήμερα. Το σύμβολο αποκαλύπτει τις βαθιές εκείνες περιοχές της πραγματικότητας που δεν φτάνουν τα άλλα μέσα γνώσης. Το σύμβολο δεν είναι ένα απλό «στοιχείο» επικοινωνίας και κατασκευής μηνύματος, αλλά ανήκει στην περιοχή της υπερβατικής ζωής. Είναι ένα ιδεόγραμμα, δηλαδή αισθητή παράσταση μιας ιδέας ή εικόνα που ορίζει μια αφηρημένη αλήθεια ή σύλληψη «αόρατη» στις αισθήσεις. (

Books by:NickEvoia

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23033 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up