• Εγγραφή

 

ΑΝΑΖΗΤΑΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ " ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ " ΑΝΑΖΗΤΑΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ " ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ "

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΑΝΑΖΗΤΑΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ " ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ "

Βιβλίο

Εκδόσεις
Πληροφορίες συναλλαγής
Κατόπιν επικοινωνίας
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Αναβίωση σημαίνει επαναφορά στη ζωή, επαναλειτουργία ενός θεσμού σύμφωνα με τις αρχές και τους όρους της αρχικής ιδέας. Οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπως συγκροτήθηκαν κι όπως εξελίχθηκαν, κάθε άλλο παρά αναβίωση του αρχαίου Ελληνικού λαμπρού θεσμού είναι, διότι καμία αρχή, κανένας όρος και προϋπόθεση δεν έχει γίνει σεβαστή και δεν τηρείται. Για να δικαιούται ένας οργανισμός να χρησιμοποιεί και μάλιστα να εμπορεύεται το όνομα "Ολυμπιακοί", που είναι πνευματικό δικαίωμα του Ελληνικού έθνους, απαραίτητος όρος είναι να του έχει παραχωρηθεί το δικαίωμα αυτό εγγράφως και νομίμως από τις κρατικές αρχές. Επίσημο ψήφισμα από την Ελληνική Βουλή για την παραχώρηση του ονόματος δεν υπάρχει.
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ο Παρθενώνας του αθλητισμού. Η χρήση του ονόματος "Ολυμπιακοί" από οποιονδήποτε άλλον εκτός του Ελληνικού έθνους είναι ακριβώς το ίδιο με το να δικαιούται να είναι κάτοχος και συνεχιστής της ιστορίας της Ακρόπολης οποιοσδήποτε άλλος εκτός των Ελλήνων.
Το βιβλίο παρουσιάζει την ιστορική αυτή αλήθεια.
Ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες ανήκουν στους Έλληνες και μόνον οι Έλληνες μπορούν να είναι συνεχιστές της ιστορίας τους. Οτιδήποτε άλλο είναι κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Books by:NickEvoia

Powered by JReviews
 
Scroll Up