• Εγγραφή

 

WARCRAFT WAR OF THE ANCIENTS 1-3 WARCRAFT WAR OF THE ANCIENTS 1-3 Hot Αγγελία

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
WARCRAFT WAR OF THE ANCIENTS 1-3

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
3
Τύπος Καταχώρησης


Μήνες μετά την κοσμογονική μάχη που οδήγησε στη συντριπτική ήττα της δαιμονικής Φλεγόμενης Λεγεώνας, μια μυστηριώδης ενεργειακή δίνη εμφανίζεται στα βουνά του Κάλιμντορ. Τρεις παλαίμαχοι πολεμιστές πέφτουν στη δίνη και εκτοπίζονται στο μακρινό παρελθόν, σε μια εποχή που οι ορκ, οι άνθρωποι αλλά και τα ανώτερα ξωτικά δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη στον κόσμο. Είναι ο καιρός που οι Δράκοι Γνώμονες βρίσκονται στο απόγειο της κυριαρχίας τους - αλλά δε γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα ένας από αυτούς θα προχωρήσει σε μια προδοτική πράξη που θα φέρει το σκοτάδι στον κόσμο του WarCraft.
Στο πρώτο βιβλίο της επικής αυτής τριλογίας, η έκβαση του ιστορικού Πολέμου των Αρχαίων θα αλλάξει για πάντα από τον ερχομό τριών ηρώων χαμένων στο χρόνο. Ο πρώτος είναι ο μάγος δράκος Κράσους, που έχει χάσει με ανεξήγητο τρόπο τη μεγάλη του δύναμη αλλά και τις αναμνήσεις του από την πανάρχαιη εκείνη μάχη. Σύντροφός του είναι ο άνθρωπος μάγος Ρόνιν, που διχάζεται ανάμεσα στην οικογένειά του και το σαγηνευτικό κάλεσμα της δύναμης. Τελευταίος ακολουθεί ο Μπρόξιγκαρ, ένας παλαίμαχος πολεμιστής ορκ που αποζητά έναν ένδοξο θάνατο την ώρα της μάχης. Οι παράταιροι αυτοί σύμμαχοι πρέπει να πείσουν τον ημίθεο Σενάριους και τα δύσπιστα ξωτικά της νύχτας για την προδοσία της βασίλισσάς τους, ειδάλλως ο δρόμος που θα φέρει τη Φλεγόμενη Λεγεώνα στο Άζεροθ θα ανοίξει και πάλι. Κι αυτή τη φορά οι μάχες του παρελθόντος μπορεί να μεταφερθούν ακόμη και στο μέλλον...
Μια πρωτότυπη ιστορία για τη μαγεία και τον ηρωισμό, βασισμένη στο κορυφαίo, βραβευμένο ηλεκτρονικό παιχνίδι της Blizzard Entertainment.

Books by:georgia28

Powered by JReviews
 
Scroll Up