• Εγγραφή

 

ΤΑΙΡΙ ΒΙΒΛΙΟ 1 ΤΑΙΡΙ ΒΙΒΛΙΟ 1

ΤΑΙΡΙ ΒΙΒΛΙΟ 1

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
8
Πληροφορίες συναλλαγής
ΑΠΛΟ ΔΕΜΑ 1,5 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΣΕ ΜΕΤΡΟ
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορίαNEW YORK TIMES BEST SELLER

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ.

ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΓΑΠΑΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.

Η Κάσια πάντα εμπιστευόταν τις επιλογές τους. Είναι χαμηλό τίμημα να πληρώνεις για τη μακροζωία, την τέλεια δουλειά, το ιδανικό ταίρι. Έτσι, όταν στην οθόνη Ταιριάσματος εμφανίζεται ο καλύτερος της φίλος, η Κάσια ξέρει με απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτός είναι ο σωστός… μέχρι που ένα άλλο πρόσωπο εμφανίζεται στιγμιαία, πριν η οθόνη σβήσει σε μαύρο.
Τώρα η Κάσια βρίσκεται αντιμέτωπη με δύο αδιανόητες επιλογές: ανάμεσα στον Ζάντερ και τον Κάι, ανάμεσα στη μοναδική ζωή που γνώρισε ποτέ, και ένα δρόμο που ποτέ κανείς δεν τόλμησε να ακολουθήσει —ανάμεσα στην τελειότητα και το πάθος.

Το Ταίρι είναι μια ιστορία για σήμερα με την ηχηρότητα ενός κλασικού έργου.

Κριτικές
“Το Ταίρι είναι μια συναρπαστική δυστοπική ιστορία αγάπης, γραμμένη με την ψυχή ενός ποιητή. Επιτέλους, ένας θαυμαστός καινούριος κόσμος που οι αναγνώστες από το Λυκόφως μέχρι τους Αγώνες Πείνας θα διεκδικήσουν ως δικό τους.” —Kami Garcia και Margaret Stohl, συγγραφείς των New York Times μπεστ σέλερ, Όμορφα Πλάσματα και Όμορφο Σκοτάδι.

“Αυτό το φουτουριστικό παραμύθι αγάπης και ελεύθερης βούλησης ρωτάει: Μπορεί να υπάρξει ελευθερία χωρίς δικαίωμα επιλογής; Η ιστορία της διαδρομής της Κάσια από την αποδοχή στην επανάσταση σε μαγνητίζει αφήνοντάς σε να ζητάς περισσότερο.” —Cassandra Clare, συγγραφέας των New York Times μπεστ σέλερ σειρών, Δαιμονικές Μηχανές και Θανάσιμα Εργαλεία.

“Απολύτως συγκλονιστικό. Το Ταίρι απαιτεί να διαβαστεί.” —Melissa Marr, συγγραφέας της σειράς Wicked Lovely.

“Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι το Ταίρι. Είναι αδύνατον να αφήσεις αυτή τη σαγηνευτική ιστορία αγάπης, που διαδραματίζεται σε έναν ανατριχιαστικό κόσμο όπου όλες οι επιλογές έχουν προβλεφθεί και ακόμη και η αγάπη είναι ελεγχόμενη. Πρέπει να μάθω τι γίνεται μετά. Κι άλλο παρακαλώ! ” —Carrie Ryan, συγγραφέας των New York Times μπεστ σέλερ, Το Δάσος με τα Χέρια και τα Δόντια και Κύματα Νεκρών.

“Η συναρπαστική και γεμάτη ανατροπές δυστοπική πλοκή της Condie υπηρετείται σωστά από τους σαγηνευτικούς ήρωες και την εξαιρετική γραφή.” —Publishers Weekly, starred review

“… Σφοδρό, αξέχαστο, καθηλωτικό.” —Kirkus, starred review

“Η συγκλονιστική καθαρότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια σε έναν κόσμο όμοιο με του Μεγάλου Αδελφού είναι επίτευγμα.” —Booklist

“Μία εξαίσια δυστοπική ιστορία αγάπης.” —Wall Street Journal


ΒΡΑΒΕΙΑ
Publishers Weekly Καλύτερα Βιβλία 2010
Amazon Καλύτερα Βιβλία του Μήνα, Δεκέμβριος 2010
#1 Επιλογή Χειμώνα 2010/2011 Kid’s Indie Next List
YALSA 2011 Καλύτερο Μυθιστόρημα για Νεαρούς Αναγνώστες
YALSA 2011 Επιλογή για Απρόθυμους Αναγνώστες
Υποψήφιο για 2011 YALSA Teens Top Ten List
Νικητής 2010 Καλύτερη Νεανική Λογοτεχνία: Βραβείο Speculative Whitney

Books by:Guest

Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις
Powered by JReviews
 
Scroll Up