• Εγγραφή

 

Το Μεγάλο Βιβλιο των Μεζέδων Το Μεγάλο Βιβλιο των Μεζέδων

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Το Μεγάλο Βιβλιο των Μεζέδων

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
45
Πληροφορίες συναλλαγής
Διδεται με αντικαταβολη. Επικοινωνηστε μαζι μου στο fb για περισσοτερες πληροφοριες στο ονομα Ρεβεκκα Μουρικη καθως και στο email sef.rev83@gmail.com
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


"Το Μεγάλο Βιβλίο των Μεζέδων" είναι ίσως η πιο ολοκληρωμένη έκδοση, για τις μικρές λιχουδιές που συνήθως συνοδεύουν την κατανάλωση αλκοόλ και θεωρούνται από πολλούς "το φαγητό της παρέας".

Οι μεζέδες σερβίρονται συνήθως σε μικρά πιάτα, χαρίζουν όμως μεγάλες γευστικές απολαύσεις και οι 550 συνταγές αυτού του βιβλίου, προτείνουν τεχνικές και ιδέες για απλές, γρήγορες και κυρίως νόστιμες δημιουργίες, ώστε κάθε επαγγελματίας που θα το συμβουλευτεί να μπορέσει να "στήσει", με φαντασία και μεράκι, ένα μενού που θα κερδίσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Οι ελληνικοί παραδοσιακοί μεζέδες κυριαρχούν εδώ, δεν λείπουν όμως και οι συνταγές για κοσμοπολίτικους μεζέδες από όλες τις χώρες της Μεσογείου και η καθεμιά τους κρύβει έναν θησαυρό γνώσεων, γεύσεων και αισθητικής που έχει ταξιδέψει μέσα στο χρόνο κι έχει διατηρηθεί μέχρι σήμερα.

Οι συνταγές πλαισιώνονται από εξαιρετικές φωτογραφίες, ενώ για την εύκολη χρήση του βιβλίου χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:
Κρεατομεζέδες
Ψαρομεζέδες
Νηστίσιμους Μεζέδες
Σάλτσες - Ζύμες
Σαλάτες
Πίτες
Μεσογειακοί & Διεθνείς Μεζέδες
Μεζέδες από Κυνήγι
Μεζέδες για Μπουφέ
Σπεσιαλιτέ
Ατομικά Γλυκίσματα

Books by:rev83

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23956 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up