• Εγγραφή

 

ΘΕΩΡΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ Ι ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ – ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΘΕΩΡΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ Ι ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ – ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΘΕΩΡΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ Ι ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ – ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ

Βιβλίο

Τιμή (€)
15,00
Πληροφορίες συναλλαγής
Η πώληση γίνεται είτε με συνάντηση είτε με ταχυδρομική αποστολή. Τα μεταφορικά βαρύνουν τον παραλήπτη.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ – ΑΞΙΩΜΑΤΑ
2. ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΙΓΜΑΤΟΧΩΡΟΙ
3. ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
4. ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΤΥΧΑΙΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ
5. ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Λύσεις των Ασκήσεων
από τον πρόλογο του βιβλίου
… Περιέχει την ύλη που διδάσκεται σε ένα πρώτο εξαμηνιαίο Πιθανοτήτων στα Τμήματα Μαθηματικών, Φυσικής, Μηχανικών διαφόρων ειδικοτήτων των Πανεπιστημίων και Πολυτεχνείων της χώρας μας.
Καταβλήθηκε προσπάθεια να υπάρχουν αρκετές εφαρμογές στα παραδείγματα και τις ασκήσεις, ώστε να φανεί η χρησιμότητα του κλάδου αυτού των Μαθηματικών σε διάφορες επιστήμες, Ιατρική, Βιολογία, Φυσική, Οικονομικά, Τηλεπικοινωνίες, Γενετική, Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, κλπ.
Επειδή είναι το πρώτο μάθημα που παίρνουν οι φοιτητές στις Πιθανότητες, έγινε προσπάθεια να δοθούν οι βασικές έννοιες χωρίς περιττές μαθηματικές λεπτομέρειες αλλά με αρκετή ακρίβεια ώστε να αναπτύσσεται τόσο η διαίσθηση όσο και η μαθηματική ωριμότητα του φοιτητή.
………………………
Υπάρχουν πέντε κεφάλαια και στο τέλος κάθε κεφαλαίου προτείνονται ασκήσεις για λύση. Στο παράρτημα που ακολουθεί στο τέλος του βιβλίου δίνονται σε συντομία οι λύσεις πολλών ασκήσεων ενώ σε άλλες δίνονται υποδείξεις λύσεων. Τέλος δίνονται και μερικές ασκήσεις ιστορικού ενδιαφέροντος, ……………………

Books by:sgennitsaris

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23789 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up