• Εγγραφή

 

ΤΟ ΠΑΙΔΙ - ΙΟΥΔΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ - ΙΟΥΔΑΣ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΤΟ ΠΑΙΔΙ - ΙΟΥΔΑΣ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
14
Email επικοινωνίας
kostaskiriazakis@hotmail.gr
Πληροφορίες συναλλαγής
ΕΛΤΑ
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Το βυσσινί ποδήλατο της Σάντι Γκρην βρέθηκε εγκαταλειμμένο στη στάση του λεωφορείου. Κι ύστερα, εξαφανίστηκε η Γκουέν, η στενή της φίλη - γεγονός που οδηγεί την αστυνομία στη θεωρία πως οι δυο μικρές το έσκασαν από το σπίτι τους.
Ωστόσο, ο νεαρός Ρουζ Κένταλ που υπηρετεί στην Πολιτειακή Αστυνομία, δεν πείθεται. Στο μπαρ της ταβέρνας του Ντέιμ, όπου περνάει πολλές από τις ώρες του, θυμάται τη δική του μητέρα που εκλιπαρούσε για τη ζωή της Σούζαν, της δίδυμης αδερφής του. Αυτό είχε συμβεί πριν από δεκαπέντε χρόνια. Κι ένας άντρας φυλακίστηκε γι' αυτό τον φόνο -ένας νεαρός ιερέας, είκοσι μόλις χρόνων...
Ο πάτερ Πολ-Μαρί δεν έπαψε ποτέ να διακηρύσσει την αθωότητά του. Και τα πρόσφατα γεγονότα μπορεί να αποδείξουν πως λέει την αλήθεια, πως ίσως κάποιος άλλος να είναι υπεύθυνος για όλα αυτά τα εγκλήματα. Δυνατό, γεμάτο ένταση, το πέμπτο μυθιστόρημα της Κάρολ Ο' Κόνελ επιβεβαιώνει πως η συγγραφέας του είναι "μετρ" στην τέχνη του μυστηρίου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Η Ο'Κόνελ δεν παύει ποτέ να μας εκπλήσσει, και το "ΠΑΙΔΙ-ΙΟΥΔΑΣ" είναι το πιο συναρπαστικό της μυθιστόρημα... για την ώρα. Βία, έγκλημα, μυστήριο, μια σπαρακτική ερωτική ιστορία, μια περίπλοκη αλληγορία, ένα σπουδαίο αφήγημα λύτρωσης και συγνώμης - το μυθιστόρημα της Ο'Κόνελ είναι όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα. Ελάχιστοι θα μπορέσουν ν' αντισταθούν στη γοητεία της λυρικής πρόζας της, στην τολμηρή, πρωτότυπη πλοκή της, κανένας δεν θα μείνει ασυγκίνητος στο αποκορύφωμα της εξέλιξης... Αυτό το μυθιστόρημα δεν θα το αφήσει κανείς στη μέση".

Books by:donkixotis

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 22770 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up