• Εγγραφή

 

2 βιβλια λογοτεχνια Φανταστικου 2 βιβλια λογοτεχνια Φανταστικου ΝΕΟ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
2 βιβλια λογοτεχνια Φανταστικου

Βιβλίο

Συγγραφέας
Τιμή (€)
10
Email επικοινωνίας
geoszodak@hotmail.gr
Πληροφορίες συναλλαγής
Πωληση τα -Γκλομπαλια Εκδ. Ψυχογιος
-Αβρααμ Λινκολν Εκδ. Platypus
Στα 10 ευρω αψογα
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Η Γκλομπάλια είναι ο πλανήτης μας στο πολύ μακρινό μέλλον. Ένας πλανήτης όπου δεν υπάρχουν σύνορα, κλεισμένος σε μια τεράστια γυάλινη σφαίρα. Η Ιστορία του παρελθόντος έχει πια ξεχαστεί, τα βιβλία έχουν καταστραφεί, το κλίμα είναι ελεγχόμενο, οι άνθρωποι ζουν για πολλά πολλά χρόνια. Ο μοναδικός εχθρός αυτής της ιδανικής κοινωνίας, που διαθέτει τα πάντα σε αφθονία, είναι η τρομοκρατία. Και εν ονόματι του αόρατου εχθρού, οι Αρχές της Γκλομπάλια έχουν επιβάλει την αυθαίρετη εξουσία τους.


Για περισσότερο από διακόσια πενήντα χρόνια, μεταξύ 1607 και 1865, οι βρικόλακες ευδοκίμησαν στις σκιές και τα σκοτάδια της Αμερικής. Ελάχιστοι άνθρωποι πίστευαν στην ύπαρξή τους.
Ο Αβραάμ Λίνκολν στην εποχή του υπήρξε ένας από τους πιο χαρισματικούς κυνηγούς βρικολάκων, και μάλιστα διατηρούσε κρυφό ημερολόγιο γύρω από τον εναντίον τους αγώνα, ο οποίος κράτησε μια ολόκληρη ζωή.
Οι φήμες περί της ύπαρξης του ημερολογίου αποτέλεσαν αγαπημένο θέμα στους κύκλους των ιστορικών και των βιογράφων του Λίνκολν. Οι περισσότεροι την απορρίπτουν ως μύθο.

Books by:orange

Powered by JReviews
 
Scroll Up