• Εγγραφή

 

ΓΚΡΊΝΤΑΪΡΟΝ ΓΚΡΊΝΤΑΪΡΟΝ ΝΕΟ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΓΚΡΊΝΤΑΪΡΟΝ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
15
Email επικοινωνίας
helonokrokodeilos@yahoo.gr
Πληροφορίες συναλλαγής
Πωλείται το εξαντλημένο βιβλίο των εκδόσεων Ψυχογιός σε πολύ καλή κατάσταση. Αποστολή με ΕΛΤΑ μετά από κατάθεση με πρόσθετο κόστος 3 ευρώ για δέμα ως 1 κιλό. Ευχαριστώ.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Περίληψη:
Και είπεν ο Άνθρωπος: ΓΕΝΝΗΘΗΤΩΣΑΝ ΑΡΙΘΜΟΙ.
Ο τόπος είναι το Λος Άντζελες. Ο χρόνος το όχι πολύ μακρινό μέλλον. Ο Ρέι Ρίτσαρντσον, ο πιο διάσημος αρχιτέκτονας του κόσμου, δημιούργησε ένα εκπληκτικό κτίριο μέσα στην καρδιά της πόλης. Το Γκρίνταϊρον είναι ένα "σκεπτόμενο κτίριο" σε βαθμό απίστευτο. Κάθε κτιριακή λειτουργία, από τη θέρμανση μέχρι την ασφάλεια, διευθύνεται από τον πλέον προηγμένο των υπολογιστών. Την παραμονή των εγκαινίων προβλήματα αρχίζουν να παρουσιάζονται στους χώρους. Ο υπολογιστής αποφασίζει να σφραγίσει τις πόρτες και μια ομάδα επιστημόνων παγιδεύεται στο εσωτερικό του. το Γκρίνταϊρον έχει στραφεί εναντίον τους και χρησιμοποιεί την ευφυΐα του με εντελώς απρόβλεπτο τρόπο.
Το Γκρίνταϊρον είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ που εξερευνά τις σκοτεινές πλευρές της σύγχρονης τεχνολογίας. Όχι μόνον η χρήση αλλά και η κατανόηση, στο έπακρο, της εξέλιξης των υπολογιστών και των συστημάτων έχουν μπει στο αίμα μας και στη ζωή μας και ίσως κάποια μέρα φθάσουμε στο σημείο χωρίς επιστροφή: στην προσπάθεια του ανθρώπου να γίνει θεός. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Books by:lovecraft1974

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 22903 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up