• Εγγραφή

 

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ (Α ΕΚΔΟΣΗ) ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ (Α ΕΚΔΟΣΗ) ΝΕΟ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ (Α ΕΚΔΟΣΗ)

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
20
Email επικοινωνίας
helonokrokodeilos@yahoo.gr
Πληροφορίες συναλλαγής
Πωλείται το εξαντλημένο βιβλίο του Graham Masterton σε αρκετά καλή κατάσταση μικρή φθορά περιμετρικά του εξώφυλλου-οπισθόφυλλου στην σπάνια έκδοση με το λευκό εξώφυλλο. Αποστολή με ΕΛΤΑ μετά από κατάθεση. Ευχαριστώ.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Εξαντλημένο βιβλίο του Graham Masterton σε αρκετά καλή κατάσταση μικρή φθορά περιμετρικά του εξώφυλλου-οπισθόφυλλου στην σπάνια έκδοση με το λευκό εξώφυλλο.
Περίληψη
Το ελικόπτερο που μεταφέρει ένα νεαρό δικαστή του Αρείου Πάγου συντρίβεται. Όμως τα αλλόκοτα τραύματα που φέρουν τα πτώματα του δικαστή και της συζύγου του έχουν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι και είναι τόσο σοβαρά που η αναγνώριση των νεκρών είναι σχεδόν αδύνατη - το δε πτώμα της μικρής κόρης του δικαστή έχει εξαφανιστεί. Ο πραγματογνώμονας Μάικλ Ρίαρντον προσπαθεί να εξιχνιάσει το μυστήριο - και πολύ σύντομα εύχεται να μην το είχε κάνει. Κι αυτό γιατί ανακαλύπτει τη σχέση που ενώνει το θάνατο του δικαστή με τις αποτρόπαιες δολοφονίες πολλών νεαρών κοριτσιών, μια ανατριχιαστική και ανίερη συνωμοσία. Και τελικά ανακαλύπτει αυτούς που ποτέ δεν κοιμούνται... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Books by:lovecraft1974

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 22903 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up