• Εγγραφή

 

Ο Κώδικας της Δημιουργίας #1: Ο Γολγοθάς της Εύας 	Ο Κώδικας της Δημιουργίας #1: Ο Γολγοθάς της Εύας

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
	Ο Κώδικας της Δημιουργίας #1: Ο Γολγοθάς της Εύας

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
8
Email επικοινωνίας
moskofidou@gmail.com
Πληροφορίες συναλλαγής
Καινουριο
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


Ο Νίκος Αυγερινός, το παιδί-θαύμα της Φυσικής, ζει ένα διάλειμμα πάθους όταν γνωρίζει τη Σοφία, μια μαχητική και σέξι δημοσιογράφο, στην πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα μετά από χρόνια. Έχει βρει μια χώρα, ξεζουμισμένη από τη διαφθορά και τις ψεύτικες υποσχέσεις, να παραδέρνει μόνη της στην ιστορία, έξω από την Ευρώπη. Στην Αμερική, μία παγκόσμια συνωμοσία εξυφαίνεται με στόχο τον οριστικό έλεγχο της Γης. Αμερικανοί, Ρώσοι και Ισλαμιστές ρίχνονται στην αρένα με νέα όπλα, αποκυήματα νοσηρής τεχνολογίας.

Επιστέγασμά τους το Angel, η πρώτη τεχνητή νοημοσύνη. Η σύγκρουση πλησιάζει την Ελλάδα. Ο στρατός επεμβαίνει μ' ένα αιματηρό πραξικόπημα...

Σε μία στιγμή έμπνευσης, ο Νίκος ανακαλύπτει το ιερό γκράαλ της Φυσικής, τη Θεωρία των Πάντων. Αποκρυπτογραφεί δυνάμεις αποκαλυπτικές, ικανές ν' αλλάξουν τον κόσμο. Μοιραία τραβάει την προσοχή μυστικών υπηρεσιών, βιομηχανικών κολοσσών και τρομοκρατών.

Ο Νίκος κι η Σοφία επιδίδονται σ' έναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν. Και κρυμμένο... στο βάθος του χρόνου... παραμονεύει το απόλυτο κακό...


Ένα καθηλωτικό θρίλερ που απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας και των θεωριών συνομωσίας. Ικανό να σε παρασύρει με έντονες στιγμές δράσης και αγωνίας.

Τι θα έκανες αν ανακάλυπτες την απάντηση σε όλα τα μυστήρια του σύμπαντος;

Πόσο επικίνδυνη είναι η τεχνολογία σε λάθος χέρια;

Τι θα συμβεί όταν ένα αιχμάλωτο κορίτσι έρθει σε επαφή με ένα υπερόπλο;


«Μία καθηλωτική περιπέτεια που παρουσιάζει πολύ πειστικά και τρομακτικά ένα εναλλακτικό σενάριο της σημερινής ελληνικής και παγκόσμιας πραγματικότητας.»

- Μάκης Σεκέρογλου, Συγγραφέας/σεναριογράφος

Books by:olga

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 22922 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up