• Εγγραφή

 

Άνυα - Το Κάλεσμα της Ακτής Άνυα - Το Κάλεσμα της Ακτής

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Άνυα - Το Κάλεσμα της Ακτής

Βιβλίο

Τιμή (€)
7
Email επικοινωνίας
roriconfan@yahoo.com
Πληροφορίες συναλλαγής
ΕΛΤΑ, πληρωμή με αντικαταβολή, Εθνική ή paypal
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


"Όχι, φιλαράκο. Δεν ξαναγυρίζω πίσω. Αυτό είναι το σπίτι μου πια".

Μακριά από τα τσιμέντα της Αθήνας, ανάμεσα στην Καραβούπολη και στη Θάλασσα του Βασιλιά Ψαρά, υπάρχει η Άνυα, μια παραλία που έχει πάντα καλοκαίρι. Και θα ήταν πολλά τα πράγματα που θα έκανε εκεί ο νεαρός Ορφέας αν περνούσε τις διακοπές με τον πατέρα του, τον Γλάρο που νίκησε τον Μεγάλο Λύκο. Θα έκανε σκανδαλιές με τους πιο τρελούς φίλους, θα αποκτούσε ένα τοτέμ-προστάτη, θα ερωτευόταν μια Ξωτικιά τη νύχτα της πανσελήνου και θα καβγάδιζε με Λυκάνθρωπους για χάρη όμορφων κοριτσιών σε μια ξεχασμένη ντισκοτέκ. Θα έψαχνε για Γοργόνες στο χάραμα, για φαντάσματα στο Δάσος του Μεσημεριού και για μονοπάτια που οδηγούν στο Απαγορευμένο Βουνό. Ή μπορεί απλώς να τεμπέλιαζε ολημερίς στη θάλασσα και το βράδυ να έπαιζε κιθάρα πλάι στη φωτιά μαζί με την παρέα του, τον Ορέστη, τις Τρίδυμες και τα άλλα παιδιά.

Όμως τι κρίμα. Ο Ορφέας δεν είναι στην Άνυα. Περνά το καλοκαίρι στην Αθήνα, στον καύσωνα και στο φροντιστήριο, χωρίς παρέα και χωρίς διακοπές, ενώ η μητέρα του ετοιμάζεται να παντρευτεί τον πιο ανυπόφορο τύπο που θα μπορούσε να έχει κανείς για πατριό.

Μα ένα απόγευμα του Ιούλη καταφθάνει ο Τρελός Ιρλανδός, για έναν και μόνο σκοπό: να πάρει τον Ορφέα και να τον ταξιδέψει στη μακρινή Άνυα. Και εκεί, στο τέλος του απίθανου αυτού ταξιδιού, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και οι διακοπές ξεκινούν σε ένα πραγματικά αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο γκάφες, περιπέτειες και δοκιμασίες έτοιμες να τινάξουν τα πάντα στον αέρα.

Άνυα. Μια χιουμοριστική περιπέτεια επικών διαστάσεων που συνδυάζει τη λογοτεχνία του φανταστικού με το ελληνικό καλοκαίρι και τις νεανικές διακοπές. Ένας ύμνος για τη φιλία, την ελευθερία, τη φαντασία, τη νοσταλγία, τις τρέλες της εφηβείας και τα καλοκαιρινά φλερτ.

Books by:ThatAnimeSnob

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 22638 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up