• Εγγραφή

 

Η μικρή κομμουνίστρια που δεν χαμογελούσε ποτέ Η μικρή κομμουνίστρια που δεν χαμογελούσε ποτέ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Η μικρή κομμουνίστρια που δεν χαμογελούσε ποτέ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
7
Email επικοινωνίας
eliaseko41@yahoo.com
Πληροφορίες συναλλαγής
Σε πάρα πολύ καλή ως άριστη κατάσταση, Αθήνα χέρι με χέρι, αλλιώς αποστολή μέσω ΕΛ.ΤΑ. με απλό δέμα, όχι αντικαταβολή.Ανταλλαγές μόνο Αθήνα με λογοτεχνικό βιβλίο που με ενδιαφέρει.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


Ένα μυθιστόρημα-ντοκουμέντο γύρω από την πολυτάραχη ζωή της γυμνάστριας φαινόμενο Νάντια Κομανέτσι και τις πολιτικοκοινωνικές προεκτάσεις της εποχής της. Από το πρώτο και παντοτινό απόλυτο δεκάρι στους Ολυμπιακούς του Μόντρεαλ (1976), έως και την μυστηριώδη αυτομόληση της στις Η.Π.Α. (1989).
Η νεράιδα, το αγοροκόριτσο με το σώμα "λάστιχο", το αίνιγμα ενός κοριτσιού που της απαγόρευσαν να μεγαλώσει. Το απάνθρωπο καθεστώς Τσαουσέσκου και η νέα γυναικεία ταυτότητα που προσπάθησε να επιβάλει. Της άσπιλης, άφθαρτης εργάτριας και ισόβιας πρωταθλήτριας. Η κόλαση μιας ιδεοληψίας, έτσι όπως αποτυπώνεται στο "βομβαρδισμένο" σώμα της Κομανέτσι. Πως μια πολιτική τάξη, θέλει να γεννήσει ήρωες για να σώσει το κοινωνικό προφίλ της. Και ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει ως ένα νούμερο; που έλεγε και ο Αναγνωστάκης. Αυτό προσπαθεί να εξερευνήσει η Λόλα Λαφόν, σπάζοντας τα ταμπού.

Books by:asterix13darthvader

Powered by JReviews
 

Δημοφιλή

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 22932 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up