• Εγγραφή

 

ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΝΕΟ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΥΓΗ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
5
Email επικοινωνίας
ypervasi65@yahoo.com
Πληροφορίες συναλλαγής
ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ-ΕΛΤΑ-ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Πόσες απάντησαν;»
«Δεκαοχτώ».
«Θα γράψεις σε όλες;»
«Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου» αποκρίθηκε ο Μίκλος, δείχνοντας την τσέπη όπου είχε φυλάξει το γράμμα.
«Πώς το ξέρεις;»
«Το ξέρω».
Ιούλιος 1945. Ο Μίκλος, Ούγγρος επιζών του Μπέλσεν, καταλήγει, αποστεωμένος και χωρίς δόντια, σε έναν προσφυγικό καταυλισμό στη Σουηδία. Ο γιατρός του δίνει μερικούς μήνες ζωής. Όμως ο Μίκλος έχει άλλα σχέδια. Βρίσκει μια λίστα 117 νεαρών γυναικών από την Ουγγαρία που βρίσκονται και αυτές σε προσφυγικούς καταυλισμούς στη Σουηδία. Με τον ωραίο γραφικό του χαρακτήρα, γράφει ένα γράμμα στην καθεμία. Γράφει εμμονικά, καθισμένος στη σκιά ενός δέντρου στον κήπο του νοσοκομείου. Είναι σίγουρος ότι μία από αυτές θα γίνει γυναίκα του. Σε έναν καταυλισμό εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, η Λίλι διαβάζει το γράμμα του και αποφασίζει να του απαντήσει. Ανταλλάσσοντας γράμματα, το ζευγάρι ερωτεύεται. Τον Δεκέμβριο του 1945, βρίσκουν τρόπο να συναντηθούν. Έχουν μόνο τρεις μέρες. Και ερωτεύονται ξανά από την αρχή. Τώρα μένει να βρουν έναν τρόπο να παντρευτούν...
Το "Πυρετός την αυγή" είναι η ιστορία ενός αλησμόνητου έρωτα, βασισμένη στην πραγματικότητα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ένα μυθιστόρημα σπάνιο, βασισμένο σε πραγματική ιστορία. Το λάτρεψα». (Laura Barnett, συγγραφέας του "The Versions of Us")
«Τρυφερά σαρκαστικό, γεμάτο ζωή και σπάνια ευφορικό». (Australian)
«Δραματικό, ανθρώπινο, συγκινητικό». (Jennifer Clement, συγγραφέας του "Prayers For the Stolen")
«Ένα έξοχο μυθιστόρημα, αψεγάδιαστο, με χιούμορ που αψηφά τη φριχτή τραγωδία». (Joana London, συγγραφέας των "Gilgamesh", "The Good Parents" και "The Golden Age")
«Ο Γκάρντος φωτίζει αυτή την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης βούλησης, που μας κάνει όχι μόνο να μένουμε ζωντανοί, αλλά και να παλεύουμε για μια ζωή που αξίζει να τη ζούμε». (Julie Orringer, συγγραφέας του "The Invisible Bridge")
«Το ερωτεύεσαι αυτό το βιβλίο» (Herald Sun)
«Τελειώνοντας το βιβλίο αυτό, θα αγαπάτε περισσότερο τη ζωή» (Bookseller)
Λεπτομέρειες

Books by:TASOS65

Powered by JReviews
 
Scroll Up