• Εγγραφή

 

CAMILLA LACKBERG - Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ CAMILLA LACKBERG - Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
CAMILLA LACKBERG - Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
7
Email επικοινωνίας
thegreateastern@hotmail.com
Πληροφορίες συναλλαγής
πολύ καλή κατάσταση

συναλλαγή χέρι με χέρι ή αποστολή με ΕΛΤΑ
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Η συγγραφέας Ερίκα Φαλκ επιστρέφει στο πατρικό της, στο παγωμένο ψαροχώρι Φιελμπάκα, ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο των γονιών της για να βρει μια κοινότητα στο κατώφλι της τραγωδίας. Η παιδική της φίλη Άλεξ, την οποία η ίδια βρίσκει νεκρή στην μπανιέρα της, είναι η αφετηρία για ένα επώδυνο φλας μπακ στο παρελθόν, το οποίο θα φέρει στο φως τα θαμμένα μυστικά που κρύβονται κάτω από την ειδυλλιακή όψη της Φιελμπάκα, αλλά και για μια γενναία απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της Ερίκα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τη συγγραφέα Καμίλα Λέκμπεργκ ήταν πώς εμπνέεται να γράφει για εγκλήματα ζώντας σε μια κοινωνία που θεωρείται φιλήσυχη. "Έτσι νομίζει ο κόσμος. Όπως και ότι όλοι εδώ είμαστε ψηλοί και ξανθοί. Πρέπει να σου πω ότι είμαι σχετικά κοντή και μελαχρινή!" αστειεύεται. "Οταν ταξιδεύω, εντυπωσιάζομαι με την εικόνα που έχει ο κόσμος για τη Σουηδία, ότι όλα είναι ασφαλή και καθαρά και ότι δεν έχουμε καθόλου εγκληματικότητα. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι".
Μέχρι τα 29 της εργαζόταν ως οικονομολόγος. Το να γίνει συγγραφέας ήταν ένα χαμένο παιδικό όνειρο. Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς της της έκαναν δώρο ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής. Αυτό την κινητοποίησε και έγραψε την "Παγωμένη πριγκίπισσα", που έγινε διεθνές μπεστ σέλερ. Στα 37 της χρόνια έχει γράψει 12 βιβλία, που έχουν μεταφραστεί σε 33 γλώσσες και έχουν πουλήσει περίπου 8 εκατ. αντίτυπα. Παρά τις υποχρεώσεις στο σπίτι (έχει τρία παιδιά), βρίσκει χρόνο για να διαβάσει και να γράψει αλλά και να ταξιδέψει στον κόσμο προωθώντας τα βιβλία της. "Δημιουργείται η εντύπωση ότι η ζωή ενός αναγνωρισμένου συγγραφέα είναι λαμπερή και εύκολη. Δεν είναι, χρειάζεται να δουλεύω πολύ, να ξυπνάω νωρίς, να κοιμάμαι λίγο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το απολαμβάνω".

Books by:thegreateastern

Powered by JReviews
 
Scroll Up