• Εγγραφή

 

Μακάρι όλα να πάνε καλά Μακάρι όλα να πάνε καλά

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Μακάρι όλα να πάνε καλά

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
10
Email επικοινωνίας
pyriflegethon666@hotmail.com
Πληροφορίες συναλλαγής
Αποστολή με Ελτα σε όλη την Ελλάδα επίσης και χερι με χέρι στην Αθήνα.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Είναι ένα συνηθισμένο βράδυ. Η Καρολίνα καληνυχτίζει τον σύντροφό της τον Άκσελ και πέφτουν για ύπνο. Τα πράγματα ήταν δύσκολα γι’ αυτούς τελευταία, ειδικά με τον οχτώ μηνών γιο τους. Έτσι όταν ο Άκσελ πεθαίνει απροσδόκητα στη διάρκεια της νύχτας, ο κόσμος της Καρολίνα έρχεται τα πάνω κάτω.

Το αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα Μακάρι όλα να πάνε καλά εστιάζει στις φαινομενικά ασήμαντες στιγμές μετά από μια τραγωδία. Είναι μια ιστορία για τη μητρότητα, την οικογένεια και για τις δυσκολίες να αγαπάς κάποιον που είναι απόμακρος και που τελικά χάνεται απ’ τη ζωή σου. Γενναίο και τολμηρό, τρυφερό και ανθρώπινο, το συγκινητικό αυτό βιβλίο φωτίζει τη στιγμή που όσα θεωρούσαμε δεδομένα για τη ζωή μας ανατρέπονται.

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ανελέητα ειλικρινές. Έχω χρόνια να διαβάσω τόσο συνταρακτικό βιβλίο.

THE TIMES

Αδύνατο να μη γίνουν συγκρίσεις με την περίπτωση του Καρλ Ούβε Κνάουσγκορντ αλλά η Σέτερβαλ διαθέτει μια ξεχωριστή, μοναδική φωνή, έναν ιδιαίτερο τρόπο να μας ανοίγει την καρδιά της. Εξαιρετικό.

EVENING STANDARD

Κάθε ανελέητη, μελετημένη πρόταση της Σέτερβαλ απηχεί την αλήθεια της. Θα σας συνταράξει.

DAILY MAIL

Δεν θα το ξεχάσετε ποτέ. Θα μείνει στο μυαλό και στην καρδιά σας. Η ιστορία είναι τόσο συγκινητική και άμεση που, θέλοντας και μη, νοιάζεσαι για τους πρωταγωνιστές της και εντέλει τους αγαπάς… Δεν έχω διαβάσει ποτέ τέτοιο βιβλίο, τόσο όμορφο, που εκφράζει με λέξεις τη δυσκολία να ζεις –αλλά και να μη ζεις– με αυτόν που αγαπάς. Ένα από τα καλύτερα, τα πιο συγκινητικά, τα πιο προσωπικά βιβλία που έχω διαβάσει.

RANDIGLENSBO.DK

Ηλεκτροφόρο ανάγνωσμα. Ένα βιβλίο που σου επιβάλλεται, που είναι αδύνατο να του αντισταθείς και εξαιρετικά δύσκολο να το αφήσεις από τα χέρια σου.

DAGENS NYHETER

Μια μεστή, έντιμη και αιχμηρή αποτύπωση των πολλών όψεων του πένθους.

Books by:Pyriflegethon

Powered by JReviews
 
Scroll Up