• Εγγραφή

 

500 Monumenti Pianta di Roma (χάρτης) 500 Monumenti Pianta di Roma (χάρτης)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
500 Monumenti Pianta di Roma (χάρτης)

Βιβλίο

Συγγραφέας
Τιμή (€)
17
Email επικοινωνίας
avf662475@gmail.com
Πληροφορίες συναλλαγής
Κατάθεση σε λογαριασμό και αποστολή με ΕΛΤΑ και παροχή tracking code για την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας.
Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.
Ξενόγλωσσο
Ναι
Τύπος Καταχώρησης


Σε πολύ καλή κατάσταση.

500 Μνημεία.Χάρτης της Ρώμης σε κάρτα.
Με χρώμα, αναδιπλούμενος χάρτης με θρύλο και χάρτη δρόμου στο πίσω μέρος συνδεδεμένο σε ένα κίτρινο / κόκκινο εικονογραφημένο κάλυμμα της κάρτας. Το άνοιγμα του φύλλου χάρτη είναι 69x98 εκ., το μέγεθος του φακέλου είναι 18x14 εκ.. Ένας χρωματικός χάρτης για τους τουρίστες, κυρίως των εκατοντάδων αρχαιοτήτων στη Ρώμη, αλλά περιλαμβάνει εκκλησίες, νεκροταφεία, κατακόμβες, μουσεία, γκαλερί, αψίδες, φόρουμ, μαυσωλεία, αμφιθέατρα, ναούς, ιαματικά λουτρά, παλάτια, υπουργεία, θέατρα, οβελίσκους κλπ. Φυσικά, μέρη όπως το Πάνθεον, το Κολοσσαίο, το Βατικανό και τους περισσότερους υπέροχους θησαυρούς.
Ο χάρτης παρουσιάζει πολλά από τα κτίσματα, αρκετά λεπτομερή για το μέγεθος του χάρτη. Το ανάστροφο, σε ασπρόμαυρο μέρος, απαριθμεί όλα τα κύρια κτίρια καθώς και τα τραμ, τις γραμμές λεωφορείων, το Metropolitan (μετρό / μετρό). Επίσης απεικονίζεται ένας μικρότερος χάρτης των δρόμων της Ρώμης.
Πραγματικά ένας πολύ όμορφος χάρτης, κατάλληλος για χρήση όταν ταξιδεύει κάποιος ή εκπληκτικά πλαισιωμένος με κορνίζα στον τοίχο.

Gallery Εικόνων

500 Monumenti Pianta di Roma (χάρτης)
500 Monumenti Pianta di Roma (χάρτης)
500 Monumenti Pianta di Roma (χάρτης)

Books by:VF

13 βιβλία
17 Βιβλία
Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 22705 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up