• Εγγραφή

 

Ο ΚΡΕΜΑΣΤΟΣ ΚΗΠΟΣ. Ο ΚΡΕΜΑΣΤΟΣ ΚΗΠΟΣ.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Ο ΚΡΕΜΑΣΤΟΣ ΚΗΠΟΣ.

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
25
Email επικοινωνίας
eftihia17@yahoo.com
Πληροφορίες συναλλαγής
Σε εξαιρετική κατάσταση, μικρή χρωματική αλλαγή στο περιθώριο του κειμένου (έκδοση 1999).+ ΕΛΤΑ ή με συνάντηση σε σταθμό μετρό.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος με απευθείας επικοινωνία μέσω του email: eftihia17@yahoo.com
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Ο Τζον Ρέμπους, επιθεωρητής έξω από κάθε κλισέ και μόνιμος πρωταγωνιστής των βιβλίων του Ράνκιν, μπλέκεται σε μια υπόθεση όπου καλείται να εξακριβώσει την πραγματική ταυτότητα ενός καθηγητή ύποπτου για εγκλήματα πολέμου.
Καμιά διαδρομή όμως του Ρέμπους δεν είναι ευθύγραμμη, καμιά έρευνά του δεν έχει έναν μόνο σκοπό και έναν μόνο τελικό προορισμό. Προσωπικές επιλογές και τυχαία συμβάντα τον φέρνουν σε έναν κόσμο όπου το εμπόριο ναρκωτικών και λευκής σάρκας, οι σπείρες που λυμαίνονται την πόλη, οι μαφιόζικες οργανώσεις της άπω Ανατολής και έρωτες που φωλιάζουν ακόμα και μέσα στα πιο σκοτεινά σοκάκια της εγκληματικότητας, μπορούν να αποτελέσουν λόγους για μια προσωπική φιλοσοφική αναζήτηση.
Είναι στ' αλήθεια παράξενος αυτός ο Ρέμπους! Μια ζωή με την ανάσα του θανάτου να του καίει το λαιμό, με βήμα μετέωρο μόνιμα πάνω στην κόψη του ξυραφιού, διατηρεί την τρυφερότητα κάθε αυθεντικού ανθρώπου... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«...εκθαμβωτικό κι εκρηκτικό σαν βεγγαλικό σε νυχτερινό ουρανό...» (Mail on Sunday)
«Είναι αριστοτεχνικός ο τρόπος με τον οποίο ο Ράνκιν χειρίζεται τις μηχανορραφίες στον κόσμο των γκάνγκστερ» (Sunday Times)
«Ο Ράνκιν αναδεικνύεται ως ο καλύτερος συγγραφέας αστυνομικών αριστουργημάτων από την εποχή του William McIlvanney» (GQ)
«Ο Ράνκιν καταφέρνει τη μια επιτυχία μετά την άλλη... Είναι έξοχος ο τρόπος που χρησιμοποιεί τη λακωνική πρόζα του για να ξύσει το λούστρο της επιφάνειας, να βγάλει από τη μέση τις επιτηδεύσεις και ν' αφήσει να φανεί μια νοσηρή πραγματικότητα» (Independent)
«Θαρραλέο, αυθεντικό και έξοχα γραμμένο» (Guardian)

Books by:ΕΥΠΑ

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23847 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up