• Εγγραφή

 

Η γυναίκα στο παράθυρο Η γυναίκα στο παράθυρο

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Η γυναίκα στο παράθυρο

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
9
Email επικοινωνίας
georgeklef1992@hotmail.com
Πληροφορίες συναλλαγής
Το βιβλίο είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση. Προς το παρόν, μπορώ μονάχα συναλλαγή χέρι με χέρι στην Αθήνα, είτε στο Κέντρο είτε σε Νέα Ιωνία/Περισσό.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Η Άννα Φοξ ζει μόνη, κλεισμένη στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, του οποίου το κατώφλι αδυνατεί να διαβεί. Περνά τις μέρες της με τις αναμνήσεις παλιών ευτυχισμένων στιγμών, πίνοντας κρασί, βλέποντας παλιές ταινίες και... κατασκοπεύοντας τους γείτονές της.
Μια μέρα μετακομίζει στο απέναντι σπίτι η οικογένεια Ράσελ -ο πατέρας, η μητέρα και ο έφηβος γιος τους. Η τέλεια οικογένεια. Αλλά, όταν η Άννα, παρακολουθώντας από το παράθυρό της, βλέπει κάτι που δεν έπρεπε να δει, ο κόσμος της αρχίζει να καταρρέει και τα τρομερά μυστικά του να αποκαλύπτονται.
Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα; Τι κινείται στη σφαίρα της φαντασίας; Ποιος διατρέχει κίνδυνο και ποιος έχει τον έλεγχο; Σ' αυτό το διαβολικά ανατριχιαστικό θρίλερ, κανένας και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.
Έξυπνο, δυνατό και συγκινητικό, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ είναι ένα θρίλερ που φέρνει σιο μυαλό του αναγνώστη τις καλύτερες στιγμές του Χίτσκοκ.

Books by:BladeRunner

Powered by JReviews
 
Scroll Up