• Εγγραφή

 

JAVA SE 8 ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ JAVA SE 8 ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
JAVA SE 8 ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
10
Email επικοινωνίας
menocchio2017@gmail.com
Πληροφορίες συναλλαγής
Συνάντηση αν μένετε στην Αθήνα ή αλλιώς επικοινωνήστε για άλλο τρόπο.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


Το βιβλίο είναι καινούριο, αχρησιμοποίητο και σε άψογη κατάσταση.

Ο οδηγός της Deitel για επαγγελματίες προγραμματιστές για ανάπτυξη προγραμμάτων με τη Java SE 7 και SE 8 με την πανίσχυρη πλατφόρμα Java

Αυτό το βιβλίο έχει γραφτεί για προγραμματιστές με κάποιες γνώσεις στον προγραμματισμό με γλώσσες υψηλού επιπέδου και εφαρμόζει την αποκλειστική προσέγγιση ενεργού κώδικα της Deitel, η οποία έχει δοκιμαστεί στη διδασκαλία του προγραμματισμού και εξερευνά τη γλώσσα Java και τα API της Java σε βάθος.

Το βιβλίο παρουσιάζει έννοιες μέσα από πλήρως δοκιμασμένα προγράμματα, με βοηθήματα όπως σκίαση σύνταξης, επισήμανση κώδικα, αναλυτικές οδηγίες γραμμή-προς-γραμμή στον κώδικα και εξόδους προγραμμάτων.

Το βιβλίο περιλαμβάνει εκατοντάδες ολοκληρωμένα προγράμματα Java, με χιλιάδες γραμμές ελεγμένου κώδικα Java και εκατοντάδες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην κατασκευή αξιόπιστων εφαρμογών.

Ξεκινήστε με μια εισαγωγή στη Java ακολουθώντας μια πρώτη προσέγγιση στις κλάσεις και τα αντικείμενα και μεταβείτε γρήγορα σε πιο προχωρημένα θέματα, όπως είναι οι γραφικές διεπαφές χρήστη, τα γραφικά, ο χειρισμός εξαιρέσεων, τα λάμδα, οι ροές, οι λειτουργικές διεπαφές, η σειριοποίηση αντικειμένων, η παράλληλη επεξεργασία, τα generics, οι γενικές συλλογές, η JDBC και άλλα. Θα απολαύσετε την κλασική προσέγγιση της Deitel στον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό και την αντικειμενοστραφή μελέτη περίπτωσης για τη σχεδίαση ενός συστήματος ATM, όπου συμπεριλαμβάνεται μια πλήρης υλοποίηση σε Java.

Όταν τελειώσετε, θα έχετε όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να κατασκευάσετε αντικειμενοστραφείς εφαρμογές επαγγελματικού επιπέδου σε Java SE 7 και SE 8.

Πρακτική και γεμάτη παραδείγματα κάλυψη των εξής θεμάτων:

Java SE 7 και SE 8
Λάμδα, ροές, λειτουργικές διεπαφές με προεπιλεγμένες και στατικές μεθόδους
Κλάσεις, αντικείμενα, ενθυλάκωση, κληρονομικότητα, πολυμορφισμός, διεπαφές
Γραφικές διεπαφές χρήστη Swing και JavaFX, γραφικά
Ολοκληρωμένος χειρισμός εξαιρέσεων
Αρχεία, ροές, σειριοποίηση αντικειμένων
Πολλαπλά νήματα και παράλληλη επεξεργασία για βέλτιστη απόδοση σε συστήματα πολλαπλών πυρήνων
Generics και γενικές συλλογές
Βάση δεδομένων (JDBC, SQL και JavaDB)
Χρήση του προγράμματος εκσφαλμάτωσης και των εγγράφων API
Επαγγελματική και αντικειμενοστραφής μελέτη περίπτωσης για τη σχεδίαση συστήματος ΑΤΜ, και πολλά άλλα.

Ο Paul Deitel και ο Harvey Deitel προέρχονται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό έκδοσης βιβλίων για γλώσσες προγραμματισμού και εταιρικής εκπαίδευσης Deitel & Associates, Inc. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν χρησιμοποιήσει τα βιβλία, τα ηλεκτρονικά βιβλία, την εκπαιδευτική σειρά με βίντεο LiveLessons και τα διαδικτυακά κέντρα πόρων της Deitel για να εκπαιδευτούν στη Java, τη C++, την ανάπτυξη εφαρμογών για Android και iOS, τη C#, το .NET Visual basic, τη Visual C++, τη C, τον προγραμματισμό για το Internet και το Web, το JavaScript, την , την XML, την Perl, την Python, το PHP και πολλά ακόμα.

Books by:Menocchio

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 24106 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up