• Εγγραφή

 

ΛΕΥΚΗ ΤΖΑΖ ΛΕΥΚΗ ΤΖΑΖ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΛΕΥΚΗ ΤΖΑΖ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
3
Email επικοινωνίας
eftihia17@yahoo.com
Πληροφορίες συναλλαγής
Σε καλή κατάσταση, +ΕΛΤΑ. Απευθείας επικοινωνία μέσω του email:eftihia17@yahoo.com
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Λος Άντζελες, 1958. Δολοφονίες, ξυλοδαρμοί, εκβιασμοί. Τίποτα το ασυνήθιστο για τον υπαστυνόμο Ντέιβ Κλάιν της Αστυνομίας του Λος Άντζελες -σπιτονοικοκύρη άθλιων σπιτιών, εισπράκτορα και μπράβο του υποκόσμου- ο οποίος ελέγχει τη δική του μικρή γωνιά της Κόλασης, Μέχρι τη στιγμή που το FBI ανακοινώνει τη διεξαγωγή έρευνας μεγάλης κλίμακας για τη διαφθορά στην τοπική αστυνομία και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο...
Ο Κλάιν γίνεται το δόλωμα, «ο κακός μπάτσος που θα στηθεί στο απόσπασμα», και οι βολές έρχονται από παντού: από τους τοπικούς πολιτικούς, τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, τους ανθρώπους του υποκόσμου και τους βαρόνους των ναρκωτικών -που όλοι τους προσπαθούν, με νύχια και με δόντια, να κρατήσουν κρυφά τα μυστικά τους. Για τον Κλάιν, πολύ απλά, έχει έρθει η ώρα να πληρώσει.
Ο Κλάιν αφηγείται την ιστορία του -κοφτά και σκληρά, όσο και τα γεγονότα που περιγράφει- και μας παρασύρει σ' έναν κόσμο όπου βασιλεύει η απύθμενη φιλοδοξία, η απληστία και η διαστροφή. Είναι ο κόσμος που δημιούργησε ο ίδιος, αλλά τώρα θα έδινε τα πάντα για να δραπετεύσει απ' αυτόν ζωντανός.
Ένα σκληρό, καθηλωτικό, αιχμηρό μυθιστόρημα, αστυνομική λογοτεχνία στην πιο συγκλονιστική της μορφή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Απλώς καθηλωτικό... Αδύνατον να το αφήσεις από τα χέρια σου... Ο Ελρόι παραβιάζει όλους τους κανόνες -είναι ένας καμικάζι σε πορεία μετωπικής σύγκρουσης με την Κόλαση. Η πένα του βγάζει φωτιές... Η "Λευκή Τζαζ" είναι μια κραυγή οργής, απελπισίας και λαχτάρας.» (The News and Observer)
«Αναμφίβολα μια μεγαλοφυής φρενίτιδα βίας, ενοχών και ασίγαστου αυτοκαταστροφικού μίσους. Η αστυνομική λογοτεχνία του Ελρόι είναι κορυφαία στο είδος της.» (Newsday)
«Ένα συναρπαστικό και δυνατό αστυνομικό μυθιστόρημα... Βαθιά ρεαλιστικό και περιγραφικό. Η Λευκή Τζαζ ξεχειλίζει από ένταση -ο Ελρόι στην καλύτερη στιγμή του.» (The Plain Dealer)
«Ένα μυθιστόρημα καταιγιστικής δράσης... το καλύτερο του Ελρόι.» (The Denver Post)
«Κανένας από τους σύγχρονους συγγραφείς λογοτεχνίας νουάρ δεν φτάνει το εύρος και το βάθος του Τζέιμς Ελρόι.» (Detroit News)
«Ο Ελρόι με το τεράστιο ταλέντο του έχει προσελκύσει ένα ευρύ κοινό φανατικών οπαδών.» (San Francisco Chronicle)
«Ένας από τους μεγαλύτερους Αμερικανούς συγγραφείς της εποχής μας.» (Los Angeles Times Book Review)

Books by:ΕΥΠΑ

Powered by JReviews
 

Δημοφιλή

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 24027 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up