• Εγγραφή

 

6 σε 1΄ 6 σε 1΄

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
6 σε 1΄

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
10,00
Email επικοινωνίας
georgia.papavasili@yahoo.gr
Πληροφορίες συναλλαγής
ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελείται από 6 ενότητες που καλύπτουν την ύλη των αντίστοιχων εφαρμογών, απαραίτητων για την πιστοποίηση βασικών γνώσεων χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Οι ενότητες αυτές είναι: Λειτουργικά συστήματα (MS Windows XP), Επεξεργασία κειμένου (MS Word XP), Υπολογιστικά φύλλα (MS Excel XP), Βάσεις δεδομένων (MS Access XP), Παρουσιάσεις (MS PowerPoint XP), Διαδίκτυο και επικοινωνίες (Internet Explorer + Outlook Express).

Κάθε ενότητα αποτελείται από έναν αριθμό κεφαλαίων όπου περιγράφονται σαφώς οι εκπαιδευτικοί στόχοι του. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχει η παράγραφος «Ανακεφαλαίωση» που υπογραμμίζει τα ποιο σημαντικά σημεία της διδαχθείσας ύλης ενώ ακολουθεί η παράγραφος «Τι πρέπει να έχω μάθει» που συνοψίζει τα προηγούμενα τονίζοντας περισσότερο τα τεχνικά στοιχεία της ύλης. Με σκοπό την απόλυτη αφομοίωση της διδαχθείσας ύλης, στο τέλος κάθε ενότητας, υπάρχουν επαναληπτικές ασκήσεις που αφορούν το σύνολο της αντίστοιχης εφαρμογής. Επίσης, υπάρχουν αρκετές ασκήσεις πολλαπλής επιλογής.

Το βιβλίο καλύπτει ακριβώς την ύλη που θέσπισε ο Ο.Ε.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας ως απαραίτητη για την απόκτηση πιστοποίησης γνώσεων χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση οποιουδήποτε πιστοποιητικού γνώσεων πληροφορικής αναγνωρισμένου από το ελληνικό δημόσιο για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. και την αγορά εργασίας...

Books by:geopapav

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23654 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up