• Εγγραφή

 

Κόρουμ(Μαικλ Μούρκοκ) Κόρουμ(Μαικλ Μούρκοκ)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Κόρουμ(Μαικλ Μούρκοκ)

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
35
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


ΚΟΡΟΥΜ: Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Ο Κόρουμ, ο Πρίγκηπας του Άλικου Χιτώνα, γόνος της αρχαίας φυλής των Βάνταγκχ, χάνει την οικογένειά του, τον πύργο του, το χέρι και το μάτι του από μια νέα φυλή που έχει αρχίσει να ξαπλώνεται πάνω στον κόσμο του – τους ανθρώπους! Το μίσος και το πάθος για εκδίκηση, αλλά κι ο έρωτας του για μια γυναίκα των εχθρών του θα τον οδηγήσουν σε ένα φανταστικό ταξίδι μέσα σ’ έναν κόσμο που κυβερνάει το Χάος. Πέρα απ’ τον Ύφαλο των Χιλίων Λευγών, τις Χώρες της Φωτιάς και την Ερημιά των Πάγων βρίσκεται το παλάτι του Ιππότη των Σπαθιών, του Δούκα Άριοχ του Χάους, που κυβερνά τον κόσμο του. Για να πάρει εκδίκηση και να σώσει τη γυναίκα που αγαπά, ο Κόρουμ θα πρέπει να φτάσει ζωντανός μέχρι εκεί και να έρθει αντιμέτωπος με έναν πανίσχυρο θεό!

ΚΟΡΟΥΜ: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
O Ιππότης των Σπαθιών μπορεί να μην υπάρχει πια, αλλά οι Δυνάμεις του Χάους παραμένουν ισχυρές και ετοιμάζονται για το χτύπημα που θα βυθίσει ξανά τον κόσμο στο σκοτάδι. O Κόρουμ, ο Πρίγκιπας του Άλικου Χιτώνα, θα πρέπει να ταξιδέψει μακριά από την πατρίδα του, μέχρι τις διαστάσεις που κυβερνά η Ξιόμπαργκ, η Βασίλισσα των Σπαθιών, μια θεά του Χάους ακόμα πιο τρομερή από τον νικημένο αδελφό της.

Αναζητώντας τη θρυλική Πόλη της Πυραμίδας ο Κόρουμ θα πρέπει να διασχίσει εφιαλτικές περιοχές και να αντιμετωπίσει τρομερούς κινδύνους για να πετύχει στην αποστολή του, πριν οι στρατιές του Σκύλου και της Αρκούδας αφανίσουν ότι έχει αγαπητό.

Το δεύτερο βιβλίο του Μάικλ Μούρκοκ στη σειρά του έπους του Κόρουμ, του Πρίγκιπα του Άλικου Χιτώνα.

ΚΟΡΟΥΜ: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Aν και ο Nόμος φαίνεται να έχει επανέλθει στον κόσμο του Kόρουμ, το Xάος πάντα καιροφυλακτεί. O κόμης Γκλάντιθ α Kράε, ο θανάσιμος εχθρός του Kόρουμ, πουλάει την ψυχή του στον Mάμπελροντ, τον Bασιλιά των Σπαθιών, και με τη βοήθειά του εξαπολύει μια τρομερή κατάρα στις διαστάσεις που κυβερνά ο Άρχοντας Aρκίν του Nόμου.

Kυνηγημένος από την παραφροσύνη και το θάνατο, ο Kόρουμ πρέπει να ταξιδέψει για άλλη μια φορά μέσα σ’ εκείνες τις διαστάσεις, μαζί με τη Pαλίνα και τον Tζαρί α Kονέλ, και να περάσει χίλιους κινδύνους μέχρι την τελική αναμέτρηση με τους ορκισμένους εχθρούς του, τους θεούς του Xάους, και κάποιες δυνάμεις ακόμα πιο ισχυρές από αυτούς. O συγκλονιστικός επίλογος της πρώτης τριλογίας του Kόρουμ, του Πρίγκιπα του Άλικου Xιτώνα.

Books by:Pyriflegethon

Powered by JReviews
 
Scroll Up