• Εγγραφή

 

Οι Ινδίες Μου [Εξαντλημένο] Οι Ινδίες Μου [Εξαντλημένο]

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Οι Ινδίες Μου [Εξαντλημένο]

Βιβλίο

Τιμή (€)
10
Email επικοινωνίας
avf662475@gmail.com
Πληροφορίες συναλλαγής
Κατάθεση σε λογαριασμό και αποστολή με ΕΛΤΑ και παροχή tracking code για την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας.
Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


Τώρα μια παράξενη Ελληνίδα έρχετα να μας απλώσει σαν σε απέραντο ζωγραφιστό χαλί ένα «γκοπλέν» 450 και πλέον σελίδων, τον ανθρώπινο «χάρτη των Ινδιών», που γνώρισε στα πολλά ταξίδια της... Μιλάω για το αφήγημα –παραλήρημα– Γάγγης ποταμός Οι Ινδίες μου της κυρίας Κάτιας Αντωνοπούλου... ένα παραμιλητό χωρίς ανάσα· ξετυλίγεται αενάως με την –οξύμωρο κι όμως έτσι είναι– αδιάκοπη αποσπασματικότητα των ονείρων και μέσα στο πλαίσιο της αφήγησης ενός συγκεκριμένου ταξιδιού... Οδοιπορικό στα χίλια μονοπάτια και ζωγράφισμα των μυρίων προσώπων των Ινδιών... Ταξίδι στον τόπο, στο χρόνο και στις ψυχές των ανθρώπων...

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, Ο Ταχυδρόμος, 17.7.1988

Οι Ινδίες μου είναι ένα συγκινητικό βιβλίο, ένα βιβλίο γραμμένο με κομμένη την ανάσα, μ' ενθουσιασμό και βιασύνη ανθρώπου που θέλει να τα πει όλα κι αμέσως σε αγαπημένο πρόσωπο. Θέλει να μοιραστεί με τους αναγνώστες όσα έζησε κι όχι απλώς να τους πληροφορήσει για όσα είδε.

ΠΕΤΡΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ, Το Βήμα, 17.7.1988

Books by:VF

13 βιβλία
17 Βιβλία
Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23522 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up