• Εγγραφή

 

Η συνωμοσία της πήλινης Βίβλου. Η συνωμοσία της πήλινης Βίβλου.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Η συνωμοσία της πήλινης Βίβλου.

Βιβλίο

Συγγραφέας
Τιμή (€)
11,50
Email επικοινωνίας
DELFON199@YAHOO.COM
Πληροφορίες συναλλαγής
METRHTA
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


Στη Ρώμη, ένας άντρας λέει στον εξομολογητή: "Πάτερ, ομολογώ πως θα σκοτώσω κάποιον...". Την ίδια ώρα, στη διάρκεια ενός συνεδρίου, η Κλάρα Τάνενμπεργκ, μία νεαρή αρχαιολόγος, εγγονή ενός πανίσχυρου άνδρα με σκοτεινό παρελθόν, ανακοινώνει πως ανακαλύφθηκαν κάποιες πλάκες που, αν είναι αυθεντικές, θα αποτελέσουν την επιστημονική απόδειξη για την ύπαρξη του πατριάρχη Αβραάμ· πρόκειται για το έργο ενός γραφέα ο οποίος συνέλεξε τις αφηγήσεις του προφήτη για τη δημιουργία του κόσμου, το χάος της Βαβέλ και τον κατακλυσμό του Νώε. Μια πραγματική Πήλινη Βίβλος.
Μαζί με μια ομάδα αρχαιολόγων, λίγο προτού ξεσπάσει ο τελευταίος πόλεμος του Κόλπου, η Κλάρα θα ξεκινήσει μια ριψοκίνδυνη ανασκαφή που θα ωθήσει πολλούς να αποπειραθούν να αφαιρέσουν τη ζωή τη δική της και του παππού της: ανάμεσά τους πολυεκατομμυριούχοι λαθρέμποροι έργων τέχνης και τέσσερις φίλοι που δεν θα υποχωρήσουν μέχρι να καταφέρουν να πάρουν μια πολύ σκληρή εκδίκηση.
Μετά τη θεαματική επιτυχία της "Αδελφότητας της Ιεράς Σινδόνης" η Julia Navarro καθιερώνεται ως συγγραφέας με αυτό το συναρπαστικό μυθιστόρημα, όπου ο αναγνώστης θα ταξιδέψει πίσω στη βιβλική εποχή, περνώντας από την Ευρώπη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, την Αίγυπτο, τη Συρία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και το Ιράκ του Σαντάμ.
(. . .) «Η Συνομωσία της Πήλινης Βίβλου» είναι ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα, που παρασύρει τον αναγνώστη σ' ένα ξέφρενο ταξίδι στον χώρο και τον χρόνο: από τους βιβλικούς χρόνους στην Ευρώπη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Αίγυπτο, τη Συρία και το Ιράκ του Σαντάμ Χουσεΐν, παθιασμένοι επιστήμονες, πολυεκατομμυριούχοι λαθρέμποροι έργων τέχνης και τέσσερις άνθρωποι που δεν θα υποχωρήσουν μπροστά σε τίποτε, μέχρι να καταφέρουν να πάρουν μια πολύ σκληρή εκδίκηση, διασταυρώνονται σ’ ένα κυνήγι που χάνεται στα βάθη της ιστορίας. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Books by:ΔΕΛΦΩΝ 199

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23522 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up