• Εγγραφή

 

Τα κλεμμένα οστά Τα κλεμμένα οστά

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Τα κλεμμένα οστά

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
13,00
Email επικοινωνίας
DELFON199@YAHOO.COM
Πληροφορίες συναλλαγής
METRHTA
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


Ιερουσαλήμ:
Ο εκτελεστής Σαλβατόρε Κοντέ και η μυστική επίλεκτη ομάδα του περιδιαβαίνουν τα σοκάκια και τους φιδωτούς δρόμους της πιο ισχυρά φρουρούμενης πόλης στον κόσμο. Παραβιάζουν το Όρος του Ναού και αφαιρούν μια αρχαία οστεοθήκη που βρίσκεται θαμμένη σε κάποια υπόγεια κρύπτη. Διαφεύγουν με ένα ελικόπτερο αφήνοντος δεκατρείς στρατιώτες της Ισραηλινής Αμυντικής Δύναμης νεκρούς.

Βατικανό:
Η Αμερικανίδα Σάρλοτ Χενεσί, αναγνωρισμένη επιστήμονας με ειδικότητα στη γενετική, και ο Ιταλός ανθρωπολόγος Τζιοβάνι Μπερσέι καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο πνευματικό και διοικητικό κέντρο της καθολικής εκκλησίας. Δέχονται να πάρουν μέρος σε ένα εξαιρετικά απόρρητο ερευνητικό πρόγραμμα, χωρίς να γνωρίζουν ότι η μελέτη τους σχετίζεται άμεσα με το αντικείμενο που κλάπηκε από την Ιερουσαλήμ.

Λίγες μέρες μετά, η κατάσταση στην Ιερουσαλήμ γίνεται εκρηκτική.
Ο Σύριος Ραζάκ μπιν Αχμέντ, που ενεργεί ως σύνδεσμος ολόκληρου του αραβικού κόσμου, και ο Άγγλος αρχαιολόγος Γκράχαμ Μπάροντ αναλαμβάνουν να βρουν ποιος ευθύνεται για τη μυστηριώδη συμπλοκή στην Παλιά Πόλη. Στο μεταξύ, οι δυο επιστήμονες στο Βατικανό βρίσκονται μπροστά σε μια τρομακτική ανακάλυψη. Ο ανθρώπινος σκελετός που φυλάσσεται στην οστεοθήκη έχει ηλικία δύο χιλιετιών, διαθέτει το τέλιο γονιδίωμα και φέρει εμφανή σημάδια σταύρωσης...

Books by:ΔΕΛΦΩΝ 199

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23904 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up