• Εγγραφή

 

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
8
Πληροφορίες συναλλαγής
Αποστολή με ΕΛΤΑ (τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνονται στην τιμή.)
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Το χιόνι πέφτει πυκνό στη Μόσχα. Κυλά από τρούλο σε τρούλο, καλύπτει μνημεία και πάρκα και κάνει τα αυτοκίνητα των πλούσιων και ισχυρών να σέρνονται πίσω από τα εκχιονιστικά. Η πόλη είναι θαμμένη στο χιόνι, αλλά κάτω από την επιφάνεια το πολυδαίδαλο Μετρό συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του. Εκεί, σ' έναν από τους σταθμούς του τελευταίου νυχτερινού δρομολόγιου, οι επιβάτες βλέπουν το φάντασμα του Ιωσήφ Στάλιν...
Ομαδική παράκρουση; Φάρσα; Στημένο επεισόδιο από νοσταλγούς του παρελθόντος; Η έρευνα ανατίθεται στον παρία της Εισαγγελίας, τον επιθεωρητή Αρκάντι Ρένκο. Αλλά ο Ρένκο εξετάζει ήδη μια υπόθεση πληρωμένων δολοφόνων, που κάποια στιγμή τον οδηγεί στον Νικολάι Ισάκωφ - ήρωα του πολέμου της Τσετσενίας, αστέρι της Αστυνομίας της Μόσχας και ανερχόμενο πολιτικό. Τον άντρα, που είναι επίσης και ο πρώην εραστής της κοπέλας του, της Εύας.
Όταν οι δύο υποθέσεις κάπου συναντώνται, μυστικά θαμμένα από χρόνια θα έρθουν στο φως, μύθοι θα καταρρεύσουν και μια θανάσιμη προσωπική βεντέτα θα απειλήσει όχι μόνο τη ζωή του Ρένκο αλλά και των πιο δικών του ανθρώπων... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ένα αριστοτεχνικό μυθιστόρημα αγωνίας που ρίχνει άπλετο φως στη σύγχρονη Ρωσία" (Publishers Weekly)
"Γεμάτο ολοζώντανους χαρακτήρες, έξυπνους διαλόγους και γυρίσματα της πλοκής που παγώνουν το αίμα. Συναρπαστικό μυστήριο... λεπτομερείς, σοκαριστικές περιγραφές της σκληρότητας και της βίας της ζωής στη "Νέα Ρωσία"... η χώρα αναδύεται από μόνη της σαν ένας από τους χαρακτήρες του έργου". (Bookmarks Magazine)
"Εξαιρετικά γραμμένο και αξιοσημείωτα ιδιόρρυθμους χαρακτήρες... ένα ιλιγγιώδες πανοραμικό πορτραίτο της σημερινής Ρωσίας" (Sunday Times)

Books by:ritapnt

Powered by JReviews
 
Scroll Up