• Εγγραφή

 

Βιομηχανικά κτίρια στη Λέσβο Ελαιοτριβεία - Σαπωνοποιεία (19ος και αρχές 20ου αιώνα) Βιομηχανικά κτίρια στη Λέσβο Ελαιοτριβεία - Σαπωνοποιεία (19ος και αρχές 20ου αιώνα)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Βιομηχανικά κτίρια στη Λέσβο Ελαιοτριβεία - Σαπωνοποιεία (19ος και αρχές 20ου αιώνα)

Βιβλίο

Συγγραφέας
Τιμή (€)
20
Email επικοινωνίας
avf662475@gmail.com
Πληροφορίες συναλλαγής
Κατάθεση σε λογαριασμό και αποστολή με ΕΛΤΑ και παροχή tracking code για την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


Πρώτη έκδοση 1986.Σε άριστη κατάσταση.

"Αποκαλύπτομαι μπροστά στην σοβαρή επιστημονική και καλλιτεχνική συνάμα εργασία που επετύχατε να κάνετε. Πραγματικά νιώθω περήφανος βλέποντας ότι γίνεται κάποτε και δουλειά ευρωπαϊκού επιπέδου στον τόπο μας... Με συγκίνηση σας σφίγγω το χέρι". (Οδυσσέας Ελύτης, 25 Σεπτεμβρίου 1986)

«... Αληθινά είναι μια από τις ωραιότερες εκδόσεις που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Τόσο τα κείμενα όσο και η εικονογράφηση, αλλά και η θαυμάσια εκτύπωση, χαρίστουν στον αναγνώστη μια μοναδική πνευματική απόλαυση».
(Μανόλης Ανδρόνικος, 14 Οκτωβρίου 1986)

«... Η εγκατάλειψη κι ο κίνδυνος κάποτε να χαθούν ένα σωρό πολύτιμα δείγματα βιομηχανικής αρχιτεκτονικής στην υπόλοιπη Ελλάδα – ώθησαν τον Νίκο Σηφουνάκη να περισώσει την εικόνα τους και την ιστορία τους σ' ένα υπέροχο Λεύκωμα. Παρουσιάζει στον ξαφνιασμένο αναγνώστη έναν άγνωστο αρχιτεκτονικό πλούτο «κρυμμένο» έναν ολόκληρο αιώνα στους ελαιώνες και στις ακρογιαλιές του μεγάλου ακριτικού νησιού. Ιδιαίτερα το πλήθος των εξαίσιων φωτογραφιών, που είναι τυπωμένες με "παλαιικά" χρώματα σ' ένα χαρτί που θυμίζει περγαμηνή, γεννάει με το ξεφύλλισμα συγκίνηση, μελαγχολία, νοσταλγία...»
(Κώστας Σταματίου, Εφημερίδα Τα Νέα, 27 Σεπτεμβρίου 1986)

Books by:VF

13 βιβλία
17 Βιβλία
Powered by JReviews
 
Scroll Up