• Εγγραφή

 

Προσωπικότητα - Θεωρίες, Κλινική, Πρακτική και Έρευνα Προσωπικότητα - Θεωρίες, Κλινική, Πρακτική και Έρευνα

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Προσωπικότητα - Θεωρίες, Κλινική, Πρακτική και Έρευνα

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
5
Πληροφορίες συναλλαγής
Χέρι με χέρι Αθήνα (σταθμός μετρό ή σε άλλο σημείο κατόπιν συνεννόησης) ή αποστολή με ΕΛΤΑ και κατάθεση σε λογαριασμό Eurobank ή Εθνικής + 2,60 ευρώ μεταφορικά
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Σε άριστη κατάσταση - δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει. Έκδοση 2011
Το παρόν σύγγραμμα επιδιώκει να καλύψει το κενό στην Ελληνική Βιβλιογραφία τη σχετική με τις θεωρίες προσωπικότητας, την κλινική πρακτική και την έρευνα. Στα κεφάλαια του βιβλίου παρουσιάζεται η ψυχαναλυτική προσέγγιση του S. Freud, η συμπεριφοριστική προσέγγιση των I. Pavlov και B.F. Skinner, η γνωστική προσέγγιση του A. Beck, η προσωποκεντρική προσέγγιση του C. Rogers, αλλά και η θεωρία των προσωπικών ερμηνευτικών κατασκευασμάτων του G. Kelly. Επίσης υπάρχουν κεφάλαια τα οποία πραγματεύονται το θέμα της κριτικής προσέγγισης στη μελέτη της προσωπικότητας, τη διατύπωση περίπτωσης στη γνωσιακή-συμπεριφοριστική θεραπεία, καθώς και την εμπειρικά τεκμηριωμένη ψυχοθεραπεία.
Το σύγγραμμα αυτό απευθύνεται στους φοιτητές ψυχολογίας, κοινωνικών και παιδαγωγικών επιστημών και επιστημών της υγείας, αλλά και στον αναγνώστη που επιθυμεί να εμβαθύνει στις βασικές θεωρίες προσωπικότητας και την κλινική πρακτική. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Books by:Viky Alex

Powered by JReviews
 
Scroll Up