• Εγγραφή

 

Διατροφή από το σήμερα για το αύριο, τόμος Ι - Καινούργιο Διατροφή από το σήμερα για το αύριο, τόμος Ι - Καινούργιο

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Διατροφή από το σήμερα για το αύριο, τόμος Ι - Καινούργιο

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
20
Πληροφορίες συναλλαγής
Στους διαμένοντες στη Θεσσαλονίκη η συναλλαγή γίνεται χέρι με χέρι. Αποστέλλεται και μέσω ταχυδρομείου, ωστόσο τα έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Ο κύριος σκοπός αυτής της έκδοσης είναι η μάθηση.

Μέσα από τη μάθηση αποκτάται η δυνατότητα επιλογής των τροφών ανάλογα με την καταλληλότητά τους, την ασφάλεια και κύρια με τη συνολική θρεπτική τους αξία. Ανάγκη για «μάθηση» υπάρχει σε όλους. Η ανάγκη αυτή υπάρχει ακόμα και όταν νομίζουμε ότι γνωρίζουμε αρκετά για τη σωστή διατροφή.

• Μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης νοσημάτων,

• Αυξάνει το μέσο όρο ζωής,

• Βελτιώνει πολύ την ποιότητα της και

• Αυξάνει εντυπωσιακά τη σωματική και πνευματική απόδοση του ατόμου. Εκείνο που κάνει απαραίτητη την απόκτηση ή την επέκταση των γνώσεων μας για τη διατροφή είναι η μόλυνση του περιβάλλοντος.

Ο αριθμός και η ποσότητα των χημικών ουσιών που έχουν προστεθεί (ή έχουν επικίνδυνα αυξηθεί) στον αέρα, το νερό και το χώμα είναι τεράστιες. Οι ουσίες αυτές μπαίνουν στον ανθρώπινο οργανισμό είτε άμεσα, είτε έμμεσα μέσω της τροφικής αλυσίδας. Οι βλαπτικές επιδράσεις πολλών από αυτές είναι γνωστές, αλλά και για πολλές είναι ακόμα άγνωστες. Δυστυχώς πολλές βλαπτικές επιδράσεις αποδεικνύονται μόνο μετά από πολλά χρόνια και μόνο αφού έχουν ήδη συμβεί. Στη μόλυνση του περιβάλλοντος και κατά συνέπεια και των τροφών, συμμετέχουν και τα ραδιενεργά ισότοπα. Μερικά από αυτά «ζουν» πολύ λίγο και επομένως δεν αποτελούν ουσιαστικό κίνδυνο. Μερικά όμως ισότοπα έχουν διάρκεια ζωής πάνω από 100 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τουλάχιστον επόμενες γενιές κινδυνεύουν να πάρουν με την τροφή κάποια από τα ισότοπα αυτά και να τα ενσωματώσουν στα κύτταρά τους με μεγάλο και προφανή τον κίνδυνο ανάπτυξης κακοήθων νοσημάτων αλλά και βλάβης του γενετικού υλικού ...

Books by:Στάσα

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23525 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up