• Εγγραφή

 

Portofolio Victor Vasarely (14 αναπαραστάσεις έργων) Portofolio Victor Vasarely (14 αναπαραστάσεις έργων)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Portofolio Victor Vasarely (14 αναπαραστάσεις έργων)

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
30
Email επικοινωνίας
avf662475@gmail.com
Πληροφορίες συναλλαγής
Κατάθεση σε λογαριασμό και αποστολή με ΕΛΤΑ και παροχή tracking code για την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.
Ξενόγλωσσο
Ναι
Τύπος Καταχώρησης


Εμπνευσμένος από την καινοτόμο χρήση του χρώματος στην τέχνη του Bauhaus, ο Ούγγρος ζωγράφος Victor Vasarely (1906-1997) ανέπτυξε τη δική του αφηρημένη γεωμετρική οπτική γλώσσα, εξερευνώντας τη σχέση ανάμεσα στην καθαρή μορφή και το καθαρό χρώμα. Ο πειραματισμός του Vasarely με οπτικά εφέ στις δεκαετίες του 1940 και του 50s του έδωσε κεντρικό ρόλο στην εξέλιξη της Op Art. Στα τέλη της δεκαετίας του '50 και στις αρχές της δεκαετίας του '60, επικεντρώθηκε στον «εκδημοκρατισμό της τέχνης», παύοντας να παράγει τα έργα του ως ακριβή πρωτότυπα αλλά σε μεγάλες εκδόσεις προσιτών εκτυπώσεων οθόνης. Αυτή η προσπάθεια επαναπροσδιορισμού της θέσης και της λειτουργίας του καλλιτέχνη στην κοινωνία ήταν ένα σημαντικό πρώτο βήμα στο κίνημα της ποπ τέχνης. Τα τολμηρά ζωηρά ζωγραφισμένα έργα του Vasarely είναι άμεσα αναγνωρίσιμα και παραμένουν εντελώς σύγχρονα και σήμερα.
Το χαρτοφυλάκιο Taschen για τον Victor Vasarely αποτελείται από 14 αναπαραστάσεις μεγάλου σχήματος chacune décrite brivevement (εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας που τυγχάνουν πλαισίωσης), μαζί με μια σύντομη περιγραφή. Εγγυημένες για να φωτίζουν οποιαδήποτε μέρα, είναι επίσης σπουδαία δώρα για τους λάτρεις της τέχνης.
Πολύγλωσσο: αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά.
Είναι στην συσκευασία του, σφραγισμένο, σε άψογη κατάσταση.

Gallery Εικόνων

Portofolio Victor Vasarely (14 αναπαραστάσεις έργων)

Books by:VF

10+ 6
13 βιβλία
Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 22638 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up