• Εγγραφή

 

Electronic Paintings Electronic Paintings

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Electronic Paintings

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
35
Email επικοινωνίας
avf662475@gmail.com
Πληροφορίες συναλλαγής
Κατάθεση σε λογαριασμό και αποστολή με ΕΛΤΑ και παροχή tracking code για την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.
Ξενόγλωσσο
Ναι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Η πλουσιότερη και μη δημοσιευμένη τεκμηρίωση του ζωγράφου Wenders.
45a Biennale di Venezia (1993)

Οι εικόνες μας αναφέρθηκαν σε κασέτες υψηλής ευκρίνειας και στη συνέχεια υποβλήθηκαν σε μια ψηφιακή διαδικασία, μερικές από αυτές ακόμα και για πάνω από εκατό γενεές διαφορετικών εφέ. Ο Sean Naughton και εγώ υπέβαλε αυτές τις εικόνες σε κάθε δυνατή χειραγώγηση, χρησιμοποιώντας κουτιά χρωμάτων, ματ-κιβώτια, κορματικά διορθωτικά και οποιοδήποτε άλλο φανταστικό make-up. Ξεκινήσαμε από μια ιδέα: ο εγκέφαλος στον ύπνο λειτουργεί με μυστηριώδη τρόπο, κακοφωνική, ανεξέλεγκτη και αυτορρυθμιζόμενη, μισή οραματιστική προφητεία ή ποίηση. Γι 'αυτό και προσπάθησε να απελευθερώσει τον ίδιο τρόπο τα μέσα elettronci να μάθετε τι θα κάνει όλα τα εκατομμύρια των pixels σε κάθε εικόνα τη στιγμή που θα είχε απελευθερωθεί, ή εάν θα μπορούσε να ελέγξει τον ίδιο αυθόρμητο τρόπο με τον οποίο ένας καλλιτέχνης μπορεί να χρησιμοποιήσει πινέλα του ή τις κιμωλίες τα χρώματα.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιπέτειας φτάσαμε αργά για να καταλάβει τον εσωτερικό μηχανισμό της ψηφιακής διαδικασίας, και μετά από ένα ορισμένο ποσό της απογοήτευσης, μετά από αποτυχίες και απογοητεύσεις, τέλος, οθόνη υψηλής ευκρίνειας άρχισαν να δείχνουν εξαιρετική εικόνες: σε φωτεινά χρώματα και με απίστευτη φωτεινότητα και τον ορισμό, εδώ ήταν οι ίδιες εικόνες που είχαμε ξεκινήσει, αλλά είχαν αποκτήσει μια πολύ ιδιαίτερη και μοναδική ποιότητα. [...]
Ήμασταν περήφανοι που έχουν δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό και έχουν δείξει ότι το βίντεο υψηλής ευκρίνειας παρέχει άφθονες ευκαιρίες για καλλιτεχνική έκφραση που σίγουρα μπορεί να εμπλουτίσει την ταινία και που θα γίνει η γλώσσα των δύο χιλιάδων εικόνων.

Books by:VF

13 βιβλία
17 Βιβλία
Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23525 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up