• Εγγραφή

 

Μπουκόφσκι (3 βιβλία) Μπουκόφσκι (3 βιβλία)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Μπουκόφσκι (3 βιβλία)

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
15
Email επικοινωνίας
avf662475@gmail.com
Πληροφορίες συναλλαγής
Κατάθεση σε λογαριασμό και αποστολή με ΕΛΤΑ. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


Βρώμικος κόσμος Διηγήματα. 1η έκδοση.Με φωτογραφίες εκτός κειμένου.

Λοs Άντζελες:τα σκοτεινά μπαρ, οι μοναχικές νύχτες, οι παράξενοι έρωτες της μεγαλούπολης.
Κάθονταν και ρουφούσαν τα ποτά τους. Απ' έξω ακουγόταν ο θόρυβος των αυτοκινήτων που ανεβοκατέβαιναν τη λεωφόρο Χόλιγουντ. Ο ήχος ήταν συνεχής σαν παλίρροια, σαν κύματα, σαν τον ωκεανό, κι ήταν στ' αλήθεια ωκεανός: εκεί έξω είχε καρχαρίες, μπαρακούντα, μέδουσες, χταπόδια, οστρακόδερμα, φάλαινες, μαλάκια, σφουγγάρια, δράκαινες και όλα τα παρόμοια. Μέσα βρίσκονταν σ' ένα απομονωμένο ενυδρείο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Η αγάπη είναι ένας σκύλος απ' την κόλαση
Ποίηση 1960-1980

Βωμολόχος, επιθετικός και ασυνήθιστα πνευματώδης ο Τσαρλς Μπουκόβσκι είναι γνωστός στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό κυρίως για τα διηγήματά του. Ο ίδιος ωστόσο θεωρεί τον εαυτό του πρωτίστως ποιητή. Ο ίδιος, ωστόσο, θεωρεί τον εαυτό του πρωτίστως ποιητή. Απ την ογκώδη υπερ-εικοσαετή ποιητική του παραγωγή, επιλέχθηκαν και συγκεντρώθηκαν στην παρούσα έκδοση, ποιήματα αφ' ενός αμετάφραστα μέχρι σήμερα και αφ' ετέρου χαρακτηριστικά των θεμάτων γύρω απ τα οποία περιστρέφεται μονίμως η ποίησή του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Υπεραστικό μεθύσι

Νέα διηγήματα και ποιήματα για τη μοναξιά, τον πόνο, για την "ανθρώπινη κωμωδία". Φράσεις και στίχοι από τη μεθυστική πένα του αμερικανού poete maudit για τον έρωτα, που παραμένει ένα φράγμα στο θάνατο, έστω κι αν το αντίτιμο είναι ο ίδιος ο θάνατος.

Gallery Εικόνων

Μπουκόφσκι (3 βιβλία)

Books by:VF

Powered by JReviews
 
Scroll Up