• Εγγραφή

 

ΟΛΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΟΛΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ Hot Αγγελία

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΟΛΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
5,00
Πληροφορίες συναλλαγής
ΕΑΝ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΜΕΝΕΙ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ. σΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΛΤΑ ΣΑΝ ΔΕΜΑ (ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ)ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 1,50€. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ (ΚΟΣΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ+ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ) ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Η Μαρί μια πετυχημένη συγγραφέας στο Παρίσι της δεκαετίας του '60, πλέκει μύθους και εικόνες, σταλάζει αλήθειες και δάκρυα πάνω στα χαρτιά της, δημιουργώντας την πιο ζωντανή ηρωίδα των βιβλίων της. Κρυφά κομμάτια ξεχύθηκαν από την πένα της κι έγιναν διαβατήριο για να μάθει η Νικόλ την αρχή και το τέλος της ζωής της. Μοιραίες συγκυρίες, έρωτες που ήρθαν και χάθηκαν, έφεραν τις δυο γυναίκες πίσω στη γη που αγάπησαν, την Ελλάδα. Εκεί όπου το παρελθόν σωριάστηκε στο χείμαρρο της βροχής.

http://www.biblionet.gr/book/54789/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AC,_%CE%9A%CE%AC%CE%BB%CE%B7/%CE%8C%CE%BB%CE%B1_%CF%87%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD_%CF%83%CF%84%CE%B7_%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%AE

Books by:Angel28

Powered by JReviews
 

Δημοφιλή

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23496 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up