• Εγγραφή

 

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ - ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ DVD ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ NASA) - (ΕΚΔ. ΔΙΟΝ)-(ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ) ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ - ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ DVD ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ NASA) - (ΕΚΔ. ΔΙΟΝ)-(ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ)

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ - ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ DVD ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ NASA) - (ΕΚΔ. ΔΙΟΝ)-(ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ)

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
7
Πληροφορίες συναλλαγής
ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΕΛΤΑ(ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)/ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ(ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ)
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


Τίτλος/Εκδόσεις/Έτος Έκδ./ISBN/Αγοράστηκε απο/|
==============================================|
*ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ DVD ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ NASA)/ΔΙΟΝ/2007/978-960-810-067-1/ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΘΗΝΑ 2007/|->7€

(* -> ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ - ΚΑΤΗΡΓΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ)

Σε άριστη κατάσταση όπως αγοράστηκε το 2007, διατηρημένο σαν καινούργιο (περιλαμβάνει και το DVD άθικτο).

(Σημ***: Γίνεται αναφορά σε διάφορα θέματα πολύ ενδιαφέροντα απο επιστημονικής άποψης που ναι μεν άπτονται ζητήματα χρόνιας επιστημονικής ερεύνης και μελέτης μη επαρκούς ή πλήρους αποδεικτικής τεκμηρίωσης, αγγίζουν όμως δε και τα όρια της επιστημονικής φαντασίας, όπως π.χ. για την ύπαρξη και τις εφαρμογές υποατομικών σωματιδίων όπως τα ταχυόνια, τα ψιόνια κλπ, δηλαδή ζητήματα που εξάπτουν την φαντασία και το ενδιαφέρον του αναγνώστη, αλλά και άλλα θέματα όπως φαίνονται απο την παρουσίαση-περιγραφή και τους τίτλους των περιεχομένων.)


//
/* ------------------------------ Πληροφορίες Βιβλίου ------------------------------ */
//

// Βιβλίο
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

Σελίδες: 360
Διαστάσεις: 14x21

Παρουσίαση (απο politeianet.gr)
-------------------------------------------------
Την 9η - 11η Ιουνίου του 2006 έγινε η "Παγκόσμια Διάσκεψη Εξωπολιτικής" στην νήσο Κόναν της Χαβάης. Όλα τα παρουσιασθέντα στοιχεία αξιολογήθηκαν από κάθε επιστημονική άποψη και φαίνεται να επιβεβαιώνουν το γεγονός, ότι υπάρχει έντονη εξωγήινη παρουσία στη γη, σε τέτοιο επίπεδο μάλιστα, που έχουν συναφθεί ακόμη και συμφωνίες συνεργασίας μεταξύ των εξωγήινων και μυστικών κυβερνητικών εκπροσώπων διαφόρων χωρών...
Για την ανθρωπότητα η αποκατάσταση επαφής με εξωγήινους θα σημάνει ένα τελείως διαφορετικό νόημα για την ύπαρξή της αφού θα μετασχηματιστεί ο κόσμος μας τελείως. Για να συμβεί όμως μια επαφή θα πρέπει το άτομο να είναι έτοιμο να τη δεχτεί ώστε να μπορέσει να προάγει το παγκόσμιο συμφέρον.
Ας μη νομίζουμε ότι είμαστε εξελιγμένοι επειδή ο άνθρωπος πήγε στο φεγγάρι (αν πήγε...). Και αν πήγε τι άλλαξε στη ζωή της ανθρωπότητας, αφού μας κυβερνά μια απάνθρωπη συνομωσία ασήμαντων ανθρώπων; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Τα UFO είναι τόσο πραγματικά όσο και τα αεροπλάνα που πετούν πάνω από τα κεφάλια μας. Ανησυχώ για τις πιθανές συνέπειες έναρξης ενός Διαγαλαξιακού πολέμου και σκέφτηκα να πω κάτι. Ο στρατός των ΗΠΑ προετοιμάζει όπλα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ενάντια στους εξωγήινους και να γίνουν αιτία να μας εμπλέξουν σε ένα Διαγαλαξιακό πόλεμο χωρίς καμία προειδοποίηση. Έφτασε ο καιρός για να σηκώσουμε τον πέπλο της μυστικότητας και να αφήσουμε την αλήθεια να ξεχυθεί ώστε να υπάρξει μια πραγματική ενημερωτική συζήτηση, σχετικά με τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο πλανήτης μας" (Paul Hellyer - Νόμπελ Ειρήνης, Υπουργός Εθνικής Αμύνης Καναδά (1963-67). (25.9.2005 στο "Συμπόσιο Εξωπολιτικής" - Τορόντο, Καναδάς)

Περιεχόμενα (απο politeianet.gr)
------------------------------------------------
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ
ΝΕΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ
ΗΛΙΟΣ
ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΗ ΓΗ
Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ "Ε" ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ
Η ΚΡΑΤΑΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ "Ε" ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ
Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΑΞΗ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ
ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ
Η ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 24/12/2011 ή 21/12/2012
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Gallery Εικόνων

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ - ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ DVD ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ NASA) - (ΕΚΔ. ΔΙΟΝ)-(ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ)
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ - ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ DVD ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ NASA) - (ΕΚΔ. ΔΙΟΝ)-(ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ)

Books by:hristodoulosmak

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 22905 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up