• Εγγραφή

 

ΑΡΘΟΥΡ ΚΛΑΡΚ ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΗΤΟΙ+ΛΙΚΝΟ+ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ+ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ - ΚΛΑΣΙΚΗ Επιστημονική Φαντασία ΑΡΘΟΥΡ ΚΛΑΡΚ ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΗΤΟΙ+ΛΙΚΝΟ+ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ+ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ - ΚΛΑΣΙΚΗ Επιστημονική Φαντασία

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΑΡΘΟΥΡ ΚΛΑΡΚ ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΗΤΟΙ+ΛΙΚΝΟ+ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ+ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ - ΚΛΑΣΙΚΗ Επιστημονική Φαντασία

Βιβλίο

Συγγραφέας
Τιμή (€)
10
Email επικοινωνίας
nikasari1964@yahoo.gr
Πληροφορίες συναλλαγής
ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
PAYPAL Ή ΚΑΤΑΘΕΣΗ.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.
WE SHIP WORLWIDE
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


ΟΛΑ ΜΑΖΙ MONO 30.00 EURO.

(TO "ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ" THΣ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ)


ΑΡΘΟΥΡ ΚΛΑΡΚ

ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΗΤΟΙ + ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ + ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
(EKΔΟΣΙΕΣ ΑΙΟΛΟΣ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΑΨΟΓΑ)
10.00 + 10.00 + 10.00 ΕΚΑΣΤΟ.
+ ΛΙΚΝΟ (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)
ΣΠΑΝΙΟ/ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ 10.00

ΟΛΑ ΜΑΖΙ MONO 30.00 EURO
(+ 3.00 TAXYΔΡΟΜΕΙΟ).

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΩ (3η ΦΩΤΟ)

Μόνο το λαμπερό μυαλό του ΑΡΘΟΥΡ Σ. ΚΛΑΡΚ, του μεγάλου τεχνίτη της σύγχρονης επιστημονικής φαντασίας και των τεράστιων διεθνώς μπεστ-σέλλερς, που κέρδισε πολλές φορές τα Βραβεία Hugo και Nebula, θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει τέτοια κλασικά έργα, όπως τα "2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος", "2019", "Ραντεβού με το Ράμα", "Τραγούδια της Μακρινής Γης" και "Το Τέλος των Παιδικών Παιχνιδιών".
Τώρα, μαζί με το φημισμένο διαστημικό επιστήμονα ΤΖΕΝΤΡΙ ΛΗ, ο Άρθουρ Σ. Κλαρκ μας δίνει ένα γοητευτικό, μαγικό όραμα μιας σύγχρονης ανατριχιαστικής περιπέτειας, που εκτείνεται από το ανυποψίαστο παρελθόν ως την άκρη του αύριο, από τον τεράστιο ωκεανό των άστρων ως τα βάθη της θάλασσας. Γιατί εδώ, κάτι πολύ ισχυρό περιμένει να αφυπνιστεί. Κάτι τρομακτικό, που θα μπορούσε να προκαλέσει την αυγή της ανθρώπινης εξαφάνισης. Κάτι, που θα πρέπει να βρεθεί... στο ΛΙΚΝΟ.


Πρωτοκλασάτη Επιστημονική Φαντασία


Οι «Πρωτογέννητοι», οι μυστηριώδεις εξωγήινοι δημιούργησαν τη Μιρ, έναν πλανήτη αποτελούμενο από τη συρραφή διαφόρων ιστορικών περιόδων της Γης, και στη συνέχεια προσπάθησαν να εξαφανίσουν κάθε ζωή από τον μητρικό πλανήτη προκαλώντας μια τρομερή ηλιακή καταιγίδα, επανέρχονται τώρα με μια ακόμη μεγαλύτερη απειλή: μια συσκευή, που δεν μπορεί να καταστραφεί ή να αποτραπεί η δράση της από καμιά ανθρώπινη ενέργεια, εμφανίζεται μέσα από τα βάθη του διαστήματος και κατευθύνεται για μια μοιραία συνάντηση με τη Γη. Είκοσι επτά χρόνια μετά την ηλιακή καταιγίδα, η Μπιζέζα Ντουτ, ο μοναδικός άνθρωπος που έχει ζήσει τόσο στη Γη όσο και στη Μιρ, ξεκινά άθελά της μια καινούρια οδύσσεια: μέσω ενός διαστημικού ανελκυστήρα, και στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός διαστημοπλοίου που κινείται με ηλιακή ενέργεια, θα φτάσει στον Άρη και από κει θα επιστρέψει στη Μιρ. Εκεί θα βρει τον εξηντάρη πια Μέγα Αλέξανδρο να έχει κυριαρχήσει σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Ασία, δημιουργώντας μια αχανή αυτοκρατορία την οποία διασχίζουν ήδη τα πρώτα ατμοκίνητα τρένα. Εκεί επίσης η Μπιζέζα θα ανακαλύψει πως η Μιρ κινδυνεύει εξίσου με ολοκληρωτικό αφανισμό. Το τέλος μοιάζει αναπόφευκτο. Καθώς, όμως, η ανθρωπότητα αρχίζει να αντιλαμβάνεται καλύτερα τα ψυχρά σχέδια των Πρωτογέννητων που την απειλούν με εξαφάνιση, ένας απρόσμενος σύμμαχος εμφανίζεται από το μακρινό διάστημα... (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Gallery Εικόνων

ΑΡΘΟΥΡ ΚΛΑΡΚ ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΗΤΟΙ+ΛΙΚΝΟ+ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ+ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ - ΚΛΑΣΙΚΗ Επιστημονική Φαντασία
ΑΡΘΟΥΡ ΚΛΑΡΚ ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΗΤΟΙ+ΛΙΚΝΟ+ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ+ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ - ΚΛΑΣΙΚΗ Επιστημονική Φαντασία

Books by:Kraftwerk

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23785 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up