• Εγγραφή

 

JAMES BOND ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ SILVEFRIN - Charlie Higson JAMES BOND ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ SILVEFRIN - Charlie Higson

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
JAMES BOND ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ SILVEFRIN - Charlie Higson

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
8
Email επικοινωνίας
billykapetanidis@hotmail.com
Πληροφορίες συναλλαγής
Συνάντηση / Ταχυδρομείο
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


JAMES BOND
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ SILVEFRIN
HIGSON CHARLIE

Εξαντλημένο στον εκδότη.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ξενόγλωσσος τίτλος: SILVEFRIN
Εκδότης: ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Χρ. Έκδοσης: Ιούνιος 2008
Σελ: 389
Μετάφραση: ΤΟΥΡΚΟΛΙΑ-ΚΥΔΩΝΙΕΩΣ ΡΕΝΙΑ

Το όνομά μου είναι Μποντ. Τζέιμς Μποντ. Πώς ήταν, άραγε, ο διασημότερος κατάσκοπος του κόσμου όταν ήταν νέος; Γνωρίστε τον. . . Γεμάτος ενθουσιασμό και αγάπη για την περιπέτεια, άφοβος, απόλυτα πιστός στον ενήλικο εαυτό του αλλά και στην εικόνα που δημιούργησε ο συγγραφέας του, Ίαν Φλέμινγκ. Χρόνος: δεκαετία του τριάντα. Τόπος: οι εξοχές της Σκοτίας και τα σκοτεινά νερά μιας λίμνης. Στόχος: η εξουδετέρωση ενός τρελού επιστήμονα που οραματίζεται να καταστρέψει τον κόσμο. Ανταμοιβή: (Ε, θέλει και σκέψη;) ένα φιλί από μια όμορφη πρασινομάτα. . . Πριν το όνομα γίνει θρύλος. . . Πριν το αγόρι γίνει άντρας. . . Κυρίες και κύριοι, ο νεαρός Τζέιμς Μποντ!

Ένα βιβλίο για τα εφηβικά χρόνια του Τζέιμς Μπόντ! Ένας αποτροπιαστικός κακός, ένα κορίτσι ξανθό, με πράσινα μάτια, που ακούει στο όνομα Γουάιλντερ Λόλες, ένα γρήγορο αυτοκίνητο και, φυσικά, ο Τζέιμς Μπόντ σε νεαρή ηλικία!. Όλα αυτά αναμειγμένα με απειλητικά πειράματα σε ένα απομονωμένο κάστρο της Σκωτίας, την εξαφάνιση ενός αγοριού και τη Βρετανία σε κατάσταση πολέμου συντελούν το τέλειο ανάγνωσμα για αγόρια και κορίτσια...
Το πρώτο βιβλίο της πλήρως εξουσιοδοτημένης από το Ίδρυμα Ian Fleming σειράς για τα εφηβηκά χρόνια του διασημότερου μυστικού πράκτορα των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών.

Books by:vasiloukos

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23918 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up