• Εγγραφή

 

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
4
Πληροφορίες συναλλαγής
Πολύ καλή κατάσταση, αποστολή με ελτα.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Τρεις φίλοι, μεγαλωμένοι στις λαϊκές συνοικίες της Μασσαλίας, ερωτευμένοι με την ίδια κοπέλα, αναμεμειγμένοι με το έγκλημα. Χρόνια μετά, ο ένας από αυτούς, ως αστυνομικός επιθεωρητής πια, αναζητεί τους δολοφόνους των παλιών συντρόφων του.
Ο ήρωας, συναισθηματικός και εχθρός της βίας, γεμάτος αμφιβολίες για τον εαυτό του, ονειρεύεται μια πόλη όπου ο καθένας, όποιο χρώμα κι αν έχει στο δέρμα του, μπορεί να κατέβει από το τραίνο ή το πλοίο, με τη βαλίτσα στο χέρι και να πει: «Καλά είμαι εδώ. Είναι το σπίτι μου».
Το μυθιστόρημα αποτελεί το πρώτο μέρος μιας νουάρ τριλογίας αφιερωμένης στην πόλη της Μασσαλίας, όπου γεννήθηκε ο ιταλοϊσπανικής καταγωγής συγγραφέας. Κατ εξοχήν ανατόμος της επαρχιακής Γαλλίας, ο Ιζζό, λάτρης αυτής της πόλης που χτίστηκε από τους Φωκαείς το 600 π.Χ., θέλει να δείξει τις κρυφές χαρές της και να αποκαλύψει το σκοτεινό της πρόσωπο: πρόσφυγες, σωματέμπορους, φονιάδες, ακροδεξιούς του Εθνικού Μετώπου. Πρωταγωνιστής είναι ο αστυνόμος Φαμπιό Μοντάλ, ο οποίος προσπαθεί να εξιχνιάσει τους φόνους δύο παιδικών του φίλων. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο που υμνεί την ανδρική φιλία και το μεγαλείο του έρωτα.

Books by:ΕΥΠΑ

Powered by JReviews
 

Δημοφιλή

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23714 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up