• Εγγραφή

 

ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
14
Email επικοινωνίας
georgia.papavasili@yahoo.gr
Πληροφορίες συναλλαγής
ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ 'Η ΕΛΤΑ (ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ - ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Οι διαπροσωπικές σχέσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας, γεγονός που στον επιστημονικό χώρο μεταφέρεται σε ενδιαφέρουσες διεπιστημονικές προσεγγίσεις που ανανεώνονται συνεχώς, επιδιώκοντας να φωτίσουν από άλλη οπτική γωνία το τι σημαίνει να σχετιζόμαστε με έναν άλλο άνθρωπο. Το βιβλίο παρουσιάζει εκτενώς την τεράστια αυτή ποικιλία προσεγγίσεων, αντλώντας το υλικό του από την ανάλυση πολλών θεωριών, από τη μελέτη περιπτώσεων, καθώς και από αναφορές σε κλινικά παραδείγματα. Στο σύνολό του, αποτελεί μια καίρια συνεισφορά στην έρευνα σε ζητήματα ανθρώπινων σχέσεων και αλληλεπιδράσεων, η οποία εμπλέκει τον αναγνώστη σε αντιπαραθέσεις που έχουν κεντρική σημασία τόσο για τους ακαδημαϊκούς ερευνητές και τους επαγγελματίες του κλινικού χώρου, όσο και για τη δική του προσωπική ζωή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Το εξαιρετικό αυτό βιβλίο δίνει νέα πνοή στην κοινωνική ψυχολογία. Μελετά διεξοδικά πώς διαφορετικές θεωρητικές προσεγγίσεις μπορούν να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε την καθημερινή κοινωνική ζωή - μέσα από τις σχέσεις μεταξύ φίλων, εραστών, θεραπευτών και θεραπευόμενων. Μελετά επιπλέον τις ανθρώπινες σχέσεις όχι μόνο μέσα από τους βασικούς επιστημονικούς χώρους, όπως είναι η κοινωνιολογία, η βιολογία και η ψυχολογία, αλλά και από την οπτική της θεωρίας των συστημάτων, της φεμινιστικής προσέγγισης και άλλων πρωτοποριακών προσεγγίσεων» (Jerome Bruner, Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης)
«Το βιβλίο προσφέρει μια συναρπαστική και συνεκτική νέα οπτική για τις ανθρώπινες σχέσεις που κεντρίζει το ενδιαφέρον του αναγνώστη. [...] Νομίζω ότι είναι η πιο πετυχημένη προσπάθεια αναδιάρθρωσης ενός υλικού που, ενώ αρχικά προοριζόταν για ακαδημαϊκά μαθήματα, αποτελεί από μόνο του ένα αυτόνομο και ιδιαίτερα αξιόλογο ανάγνωσμα, ανεξάρτητα από τις αρετές που προφανώς έχει ως πανεπιστημιακό σύγγραμμα» (Steve Duck, Πανεπιστήμιο της Iowa)

Books by:geopapav

Powered by JReviews
 
Scroll Up