• Εγγραφή

 

ΜΑΓΕΙΑ ΛΕΥΚΗ & ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΛΕΥΚΗ & ΜΑΥΡΗ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΜΑΓΕΙΑ ΛΕΥΚΗ & ΜΑΥΡΗ

Βιβλίο

Συγγραφέας
Εκδόσεις
Τιμή (€)
15
Πληροφορίες συναλλαγής
Τρόποι πληρωμής: 1) ΕΛΤΑ Αντικαταβολή 2) Χέρι με χέρι/Συνάντηση 3) Προπληρωμή μέσω τραπεζικού λογαρισμού. Η Αποστολή/Παράδοση κατόπιν συνεννόησης με τον αγοραστή.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ
Πραγματικά, η Μαγεία είναι η τέχνη της χρησιμοποίησης αόρατων παραγόντων για την απόκτηση ορισμένων ορατών αποτελεσμάτων. Αυτοί οι παράγοντες, συνίστανται κατά κύριο λόγο στις αόρατες, αλλά ισχυρές επιδράσεις των συγκινήσεων και της θέλησης, των επιθυμιών και των παθών, της σκέψης και της φαντασίας, της αγάπης και του μίσους, της πίστης και της αμφιβολίας κ.λπ. Ο καθένας που έχει μια οποιαδήποτε δύναμη θελήσεως είναι ένας ενεργητικός μάγος - εφ' όσον ασκεί αυτή τη δύναμη θελήσεως είναι ΛΕΥΚΟΣ μάγος, αν καθυποτάσσει τους αόρατους παράγοντες στην υπηρεσία του Καλού· είναι ΜΑΥΡΟΣ μάγος, αν τους χρησιμοποιεί για το κακό.
Η Λευκή Μαγεία είναι μια πνευματική δύναμη για το Καλό· ο γνήσιος Μαύρος μάγος είναι μια ζωντανή δύναμη του Κακού, προσαρτημένη σε μια προσωπικότητα, η οποία κάνει το κακό ενστικτωδώς, δηλαδή το Κακό για το Κακό. Οι "Αδελφοί του φωτός" χαίρονται να κάνουν το Καλό, ενώ οι "Αδελφοί του Σκότους" χαίρονται κάνοντας πράξεις σκληρότητας.
Όποιος θέλει να γίνει Μάγος, πρέπει να μάθει πρώτα - πρώτα να ελέγχει το ίδιο το μυαλό του, διότι ένας τέτοιος έλεγχος είναι η αρχή της Μαγείας. Αυτό εδώ το γοητευτικό περί Μαγείας βιβλίο, πραγματεύεται πολλές αξιοσημείωτες πλευρές του αποκρυφισμού, όπως δείχνει ο μερικός πίνακας περιεχομένων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Books by:katrinamat

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23940 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up