• Εγγραφή

 

ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ - ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ - ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ - ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
9,50
Email επικοινωνίας
mataraga.kath@yahoo.gr
Πληροφορίες συναλλαγής
Τρόποι πληρωμής: 1) ΕΛΤΑ Αντικαταβολή 2) Χέρι με χέρι/Συνάντηση 3) Προπληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Ισχύει και Ανταλλαγή. Η Αποστολή/Παράδοση κατόπιν συνεννόησης με τον αγοραστή.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


ΕΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ... ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ !

Η αναζήτηση για την Κούφια Γη είναι ένα θέμα που ανάγεται στην αρχαιότητα, αλλά στην εποχή μας η έρευνα ξεκίνησε τον 18ο αιώνα μέσα από το έργο πολλών μελετητών, συγγραφέων και ερευνητών, που παρουσίασαν εμπεριστατωμένα τη σπουδή τους σε αμέτρητα βιβλία, εργασίες, συγγράμματα, πειράματα, αποστολές και διαλέξεις.
(. . .)
Στις σελίδες του βιβλίου αυτού, αποκαλύπτονται πολλά μυστικά του ελληνικού χώρου, στοές και υπόγειοι τόποι, ειδικές αναλύσεις και αποκωδικοποιήσεις, παράδοξες ιστορίες, οι Δέρος, οι Βριλ, οι Νεφιλίμ και οι Ελοχίμ, τα Ελφς, οι Καλικαντζαροι, ο λήσταρχος Νταβέλης και ο Ήλιος του Μεσονυκτίου, οι Γκρίζοι και οι Λλοϊγκόρ, η Αγκάρθα και η Σαμπάλα, η Ανταρκτική και ο Επίγειος Παράδεισος, ο Άμμων Ρα και οι Λαμπερές Πέτρες, εξερευνητές που χάθηκαν για πάντα, μυστικά βασίλεια και η Υπερ-γλώσσα της ανθρωπότητας, ο Άδης και ο Κόσμος των Σκιών, οι τόποι των υπόγειων ονείρων, εναλλακτικές γεωγραφίες και κοσμοθεωρίες, και άλλα τόσα πολλά. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Books by:katrinamat

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23852 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up