• Εγγραφή

 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ (ΔΙΤΟΜΟ) ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (ΔΙΤΟΜΟ) ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΔΙΑΤΡΟΦΗ (ΔΙΤΟΜΟ) ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
35
Πληροφορίες συναλλαγής
Σε πολύ καλή κατάσταση. Αθήνα χέρι με χέρι σε κάποιον σταθμό του μετρό.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Ο 21ος αιώνας είναι μια πραγματικότητα και η διατροφή μας είναι ένα μέρος της. Η ποσότητα, η ποιότητα και η διαθεσιμότητα των τροφίμων έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά, αλλά σημαντικά διαφοροποιημένη είναι και η νοσηρότητα που οφείλεται στη διατροφή: Πόσο μεγάλη είναι η απειλή της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας; Πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος της πρόσμιξης των ραδιενεργών καταλοίπων με τις τροφές; Τι είναι οι διοξίνες και πόσο μεγάλοι είναι οι κίνδυνοι από αυτές;
- Η βιομηχανοποίηση μας εξασφάλισε επαρκή και καθαρότερα τρόφιμα, αλλά με πλήθος χημικών προσμίξεων που οι συνέπειές τους για το ανθρώπινο γένος είναι ακόμα απρόβλεπτες: τα πρόσθετα των τροφίμων, τα προϊόντα λάιτ, τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα, τα διατροφικά συμπληρώματα, οι βιολογικές καλλιέργειες.
- Η νοσηρότητα των ανεπτυγμένων λαών και η διαιτητική της θεραπεία: διαβήτης, υπέρταση, υπερχοληστερολαιμία, αθηρωμάτωση, καρκίνος.
- Οι διατροφικές ιδιαιτερότητες και ανάγκες ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού μας: διατροφή για τα παιδιά και τους υπερήλικες, διατροφή για την κύηση και το θηλασμό, διατροφή για αθλητές και αθλούμενους.

Books by:Agelos

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23737 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up