• Εγγραφή

 

ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
6
Πληροφορίες συναλλαγής
Εξαντλημένο σε άριστη κατάσταση, αποστολή με ελτα 1,5€
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Η δαιμόνια ιατροδικαστής Κέυ Σκαρπέττα επιστρέφει. Ένα συγκλονιστικό και με εκπληκτική πλοκή αστυνομικό θρίλερ της Πατρίσια Κόρνγουελ, που κάθε της βιβλίο γίνεται παγκόσμια εκδοτική επιτυχία.
Ένα πτώμα στα θολά νερά ενός ανενεργού ναυπηγείου και μια περίεργη Βίβλος φέρνουν τη δαιμόνια ιατροδικαστή Κέυ Σκαρπέττα σε αμηχανία. Ποιος σκότωσε το διάσημο δημοσιογράφο Τεντ 'Eντινγκς και τι γύρευε η Βίβλος μιας παρανοϊκής, αιρετικής οργάνωσης στο σπίτι του; Ποιος ήταν εκείνος που ειδοποίησε την ιατροδικαστή για το θάνατο του 'Eντινγκς, πριν ειδοποιήσει την αστυνομία; Σ' αυτά τα ερωτήματα αναζητεί απάντηση η Σκαρπέττα και όσο περισσότερο προχωρεί η έρευνα, τόσο καθαρότερα διαφαίνεται πως πίσω από τη δολοφονία κρύβεται μια σκοτεινή υπόθεση συνωμοσίας που για τη διαλεύκανσή της η δόκτωρ Σκαρπέττα πρέπει να επιστρατεύσει όλη την πείρα και την εξυπνάδα της.
«Η Κόρνγουελ είναι αυθεντία στην αφήγηση - σε βαθμό που έτσι κι ανοίξεις την πρώτη σελίδα, είναι εντελώς αδύνατο ν' αφήσεις το βιβλίο απ' τα χέρια σου προτού να το τελειώσεις».
PHILADELPHIA INQUIRER
«Η δόκτωρ Σκαρπέττα μας γοητεύει γι' άλλη μια φορά με την ευαισθησία της, που συνδυάζει με τρόπο πειστικό την κλινική αντικειμενικότητα με το ανθρώπινο ενδιαφέρον».
WALL STREET JOURNAL

Books by:ΕΥΠΑ

Powered by JReviews
 

Δημοφιλή

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23761 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up