• Εγγραφή

 

Ο Κρυστάλλινος Ήλιος & Η Σιωπηλή Σελήνη Ο Κρυστάλλινος Ήλιος & Η Σιωπηλή Σελήνη

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Ο Κρυστάλλινος Ήλιος & Η Σιωπηλή Σελήνη

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
5
Πληροφορίες συναλλαγής
Σύνάντηση σε Μετρό Νότια Προάστια ή κεντρικά(Ομόνοια-Σύνταγμα)
Αποστολή Πανελλαδικά με έξοδα παραλήπτη +3€ μετά από τραπεζική κατάθεση.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Το σύμπαν μέσα στο οποίο ζούμε και υπάρχουμε, είναι μια ακατανόητη σύνθεση κόσμων ορατών και αοράτων, φωτεινών και σκοτεινών, υλικών και πνευματικών, υπαρκτών και ανυπάρκτων, και αμέτρητων άλλων μορφών ζωής σαν τη δική μας, τόσο διαφορετικών που δεν μπορεί να συλλάβει και να κατανοήσει ο ανθρώπινος νους.
Το σύμπαν είμαστε εμείς, το σύμπαν το φτιάχνουμε εμείς με τη σκέψη, δεν το λέω εγώ αλλά ο Επίκουρος και η σημερινή κβαντοφυσική.
Μέσα σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές της σκληρής δοκιμασίας που διέρχεται η πατρίδα μας θέλω να φέρω πρώτος το μήνυμα της επιστροφής των Ολύμπιων Θεών, με ότι συνεπάγεται αυτό για την Ελλάδα.
Μετά από πενήντα χρόνια μελετών, ερευνών και ταξιδιών ανά τον κόσμο, είμαι απόλυτα σίγουρος για τις διαπιστώσεις και τα πιστεύω μου και είμαι ακόμη πιο σίγουρος ότι οι αθάνατοι πρόγονοί μας θεοί, ημίθεοι και ήρωες, έχουν επιστρέψει και βρίσκονται στο ηλιακό μας σύστημα. Η επιστροφή του Διός και των Ολύμπιων θεών είναι γεγονός.
Ας τους υποδεχτούμε για να νοιώσουμε όλη εκείνη την ιερή μυσταγωγία που ένοιωθαν οι ιερείς, οι κοινωνοί των μυστηρίων και οι αμέτρητες Ελληνικές ψυχές που φωτίζονταν από το ανέσπερο φως της παρουσίας τους.
Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στην απεραντοσύνη του σύμπαντος, στον κόσμο των άστρων και της ουτοπίας μέχρι την πύλη των θεϊκών πεδίων εκεί που κατοικούν οι Ελλάνιοι θεοί.

Books by:Lordos81

Powered by JReviews
 

Δημοφιλή

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23650 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up