• Εγγραφή

 

Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΓΛΑΡΟΥ Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΓΛΑΡΟΥ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΓΛΑΡΟΥ

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
7
Πληροφορίες συναλλαγής
Εξαντλημένο σε άριστη κατάσταση, αποστολή με ελτα 1,5€
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Η ζωή μέσα απο τα μάτια ενός παιδιού που δεν ακούει, αλλά καταφέρνει να εκφραστεί, να γνωρίσει τον κόσμο, να μεγαλώσειφυσιολογικά, να ζήσει, να πετύχει και να κερδίσει την επιβράβευση από τους ανθρώπους που «ακούν».
Η Εμανουέλ Λαμπορί είναι κουφή. Η Εμανουέλ Λαμπορί είναι ο γλάρος. Η κραυγή της είναι προσπάθεια επικοινωνίας, προσπάθειαεπαφής με τον κόσμο. Η ζωή της κυλά στη σιωπή, μια σιωπή γεμάτη χρώματα που πάλλονται, δονήσεις, αισθήσεις, συγκινήσεις.
Γνωρίζει εμπειρίες, αγωνία, πόνο, χαρά, έρωτες, συγκρούσεις, απογοητεύσεις και πάνω απόλα τη γλώσσα της, τη γλώσσα τωννευμάτων. Οι κινήσεις των χεριών, που τη βγάζουν από την απομόνωση, της δίνουν τη δυνατότητα να μιλήσει, να μεταδώσει τη σκέψη της, να μοιραστεί τα συναισθήματά της. Παίζοντας στο θέατρο, κατορθώνει να ενώσει τον κόσμο των ήχων με τον κόσμοτης σιωπής, σαν δύο όμοιους κρίκους, που συνυπάρχουν αρμονικά, μεταγγίζοντας πλούτο ο ένας στον άλλο.
Η Εμανουέλ Λαμπορί ζει και στους δύο κόσμους. Ο γλάρος πετά απά τον ένα στον άλλο. Η κραυγή του ακούγεται δυνατά. Είναιη κραυγή της ζωής.

Books by:ΕΥΠΑ

Powered by JReviews
 

Δημοφιλή

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 24828 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up