• Εγγραφή

 

Διαδρομή στην ιστορία της Αθήνας- Από την αρχαιότητα στο σήμερα- Ιστορία, Πολεοδομία, Αρχιτεκτονική, Μουσεία Διαδρομή στην ιστορία της Αθήνας- Από την αρχαιότητα στο σήμερα- Ιστορία, Πολεοδομία, Αρχιτεκτονική, Μουσεία

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Διαδρομή στην ιστορία της Αθήνας- Από την αρχαιότητα στο σήμερα- Ιστορία, Πολεοδομία, Αρχιτεκτονική, Μουσεία

Βιβλίο

Συγγραφέας
Τιμή (€)
12,40
Πληροφορίες συναλλαγής
Δυνατότητα αποστολής μέσω των ΕΛΤΑ ως απλό δέμα με κόστος 2,60 ευρώ για τον αγοραστή και παροχή tracking code για την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


Η «Διαδρομή στην ιστορία της Αθήνας» είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στις εποχές, στα μνημεία και στην ιστορία της πόλης. Μέσα από επιλεγμένες διαδρομές αναδεικνύεται η πολιτιστική κληρονομιά του κλασικού παρελθόντος της, προβάλλεται η άγνωστη βυζαντινή της αίγλη, αποτυπώνεται ο πολυπολιτισμικός της χαρακτήρας και διαγράφεται η γεμάτη ζωντάνια ψυχή της σύγχρονης μητρόπολης. Βήμα προς βήμα, πέρα από τα καθιερωμένα, ο οδηγός ανοίγει διάπλατη και μαγευτική τη θέα στους αναρίθμητους θησαυρούς και στις κρυμμένες ομορφιές, στο παρελθόν και το παρόν της ελληνικής πρωτεύουσας. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Books by:chrisdenis

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23938 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up