• Εγγραφή

 

Μάθηση και Διδασκαλία, τόμος Β' θεωρία, πράξη και αξιολόγηση της Διδασκαλίας ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ Μάθηση και Διδασκαλία, τόμος Β' θεωρία, πράξη και αξιολόγηση της Διδασκαλίας  ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Μάθηση και Διδασκαλία, τόμος Β' θεωρία, πράξη και αξιολόγηση της Διδασκαλίας  ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

Βιβλίο

Εκδόσεις
Τιμή (€)
12
Πληροφορίες συναλλαγής
Δυνατότητα αποστολής μέσω των ΕΛΤΑ ως απλό δέμα με κόστος 2,60 ευρώ για τον αγοραστή και παροχή tracking code για την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


(. . .) Ο δεύτερος τόμος είναι αφιερωμένος στον προγραμματισμό, στην οργάνωση, τη διεξαγωγή και την αξιολόγηση της διδασκαλίας. Εξετάζονται, ακόμη, θέματα που σχετίζονται με την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας, τις σχολικές εργασίες και άλλα παρόμοια. Στη συγγραφή του τόμου αυτού ακολουθήσαμε τις ίδιες αρχές που διέπουν και τον πρώτο τόμο. Προσπαθήσαμε, δηλαδή, να συνδυάσουμε την επιστημονική παράδοση στον τομέα της διδακτικής μεθοδολογίας και ειδικότερα της Γενικής Διδακτικής με τις σύγχρονες αντιλήψεις για τα ζητήματα αυτά. Επιδιώξαμε να δώσουμε στον αναγνώστη βασικές γνώσεις στους τομείς που προαναφέραμε, αλλά και επαρκή βιβλιογραφική ενημέρωση για περαιτέρω εμβάθυνση στα συναφή θέματα. Αποστολή του βιβλίου αυτού είναι να αποτελέσει διδακτικό εγχειρίδιο για υποψήφιους, κυρίως, εκπαιδευτικούς και υπό το πρίσμα αυτό πρέπει να κριθεί από τον αναγνώστη. (. . .) (ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)

Books by:chrisdenis

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 23509 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up