• Εγγραφή

 

Η εγκυκλοπαίδεια του σκύλου Η εγκυκλοπαίδεια του σκύλου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
Η εγκυκλοπαίδεια του σκύλου

Βιβλίο

Συγγραφέας
Τιμή (€)
8,50
Πληροφορίες συναλλαγής
Δυνατότητα αποστολής μέσω των ΕΛΤΑ ως απλό δέμα με κόστος 2,60 ευρώ για τον αγοραστή και παροχή tracking code για την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης
Θεματική κατηγορία


Όσο πιο πολλά πράγματα γνωρίζετε για το σκύλο σας - είτε είναι ράτσας είτε διασταύρωση (ημίαιμο) - τόσο πιο πολλή χαρά θα σας προσφέρει και τόσο πιο ευτυχισμένος θα είναι και ο ίδιος.

Η Εγκυκλοπαίδεια του Σκύλου, σας προσφέρει έναν πλήρη οδηγό για τα σκυλιά και τη φροντίδα τους. Γραμμένη από ειδικούς, είναι κατάλληλη τόσο για τον πεπειραμένο, όσο και για τον άπειρο ή καινούργιο ιδιοκτήτη.

Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το βιβλίο περιέχει λεπτομερείς συμβουλές για το πώς θα αναγνωρίζετε τα σημάδια των ασθενειών και τα μέτρα που πρέπει να πάρετε.

Οι συγγραφείς, εκτός του ότι εξηγούν αναλυτικά τον τρόπο λειτουργίας, σκέψης και μάθησης των σκύλων, δίνουν επίσης και πρακτικές συμβουλές και πληροφορίες για:

- Την επιλογή του σκύλου

- Τη διατροφή

- Τις πρώτες βοήθειες και νοσηλεία

- Την αντιμετώπιση των συνηθισμένων προβλημάτων των σκύλων

- Τις κτηνιατρικές υπηρεσίες
- Την ανάγκη τακτικών ιατρικών εξετάσεων

- Και άλλες σημαντικές πληροφορίες. Αν έχετε σκυλιά ή δουλεύετε με αυτά, τότε "Η εγκυκλοπαίδεια του σκύλου" είναι ένα ανεκτίμητο και απαραίτητο βιβλίο για σας.

Books by:chrisdenis

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 22928 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up