• Εγγραφή

 

Γραμματική της νέας ελληνικής ΙΙ Το ρήμα Δομολειτουργική, επικοινωνιακή:Η οργάνωση του μηνύματος  Γραμματική της νέας ελληνικής ΙΙ Το ρήμα Δομολειτουργική, επικοινωνιακή:Η οργάνωση του μηνύματος

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 The form could not be submitted
 Γραμματική της νέας ελληνικής ΙΙ Το ρήμα Δομολειτουργική, επικοινωνιακή:Η οργάνωση του μηνύματος

Βιβλίο

Τιμή (€)
5
Πληροφορίες συναλλαγής
Δυνατότητα αποστολής μέσω των ΕΛΤΑ ως απλό δέμα με κόστος 2,60 ευρώ για τον αγοραστή και παροχή tracking code για την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας.
Ξενόγλωσσο
Όχι
Τύπος Καταχώρησης


ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ

Σκοπός αυτής της δομολειτουργικής και επικοινωνιακής Γραμματικής της Νέας Ελληνικής είναι να περιγραφούν συστηματικά οι μορφολογικές και συντακτικές δομές της σύγχρονης γλώσσας, ο τρόπος με τον οποίο οι συντακτικές λειτουργίες και τα λεξιλογικά στοιχεία συντελούν στην οργάνωση του μηνύματος καθώς και η χρήση τους στην επικοινωνία.

Το ρήμαΟ δεύτερος τόμος είναι «το ρήμα». Το ρήμα τι είναι; «Το ρήμα είναι πώς δημιουργούμε, στήνουμε και αξιοποιούμε, πώς χρησιμοποιούμε το μήνυμα. Γενικά, αυτό που θέλω να δώσω ή αυτό που θέλω να πάρω. Το ρήμα είναι το μήνυμα. Η οργάνωση του μηνύματος, όπως λέμε. Και μόνο αυτό δείχνει ότι η προσέγγισή μας είναι διαφορετική. Αλλο είναι να βλέπεις κάποιους τύπους και άλλο είναι να βλέπεις την οργάνωση του μηνύματος. Ετσι επί παραδείγματι για πρώτη φορά σε ελληνική γραμματική μιλάμε για τις mondalities, για την τροπικότητα».

Books by:chrisdenis

Powered by JReviews
 

Βιβλία που αλλάζουν χέρια

Υπάρχουν 22945 καταχωρήσεις και 0 αξιολογήσεις.
Scroll Up